OVO JE PRAVI UZROK SMRTI DINA DVORNIKA (44) Posle 14 godina konačno REŠENA MISTERIJA!
Dino Dvornik, Foto: Printscreen

BIO JE LABILAN

OVO JE PRAVI UZROK SMRTI DINA DVORNIKA (44) Posle 14 godina konačno REŠENA MISTERIJA!

Isplivali nepoznati detalji o poslednjim danima i rezultatima obdukcije

Objavljeno: 22:36h

Pre 14 godina javnost je šokirala vest o smrti Dina Dvornika. Poznat kao "kralj fanka", splitski muzičar ostao je upamćen po hitovima koji su omiljeni i danas.

U 44. godini preminuo je hrvatski kralj fanka, legendarni Dino Dvornik. Hrvatsku javnost ta vest pogodila je poput groma, no najgore je bilo njegovoj porodici, supruzi Danijeli i ćerki Eli.

Odmah su počele priče kako je Dino navodno umro od predoziranja, no Danijela je tvrdila kako se Dino godinama nije drogirao. To su potvrdili i nalazi obdukcije koji su pokazali da je preminuo u snu od mešavine tableta koje je uzimao.

- Umro je od miksa tih tableta, koje je uzimao nekoliko dana pre svoje smrti. Uzimao je tablete za spavanje, smirenje, protiv bolova, antidepresive, a povremeno i metadonsku terapiju. Prema rečima lekara, njegovo telo je bilo u izuzetno dobroj kondiciji i svi organi su mu bili zdravi. Hemijski sastav tih tableta prouzrokovao je komplikacije disajnih puteva i on je umro u snu. Nešto slično se dogodilo i Hitu Ledžeru, australijskom glumcu, koji je takođe uzeo preveliku količinu tableta za smirenje - rekla je tada Danijela.

Dino dvornik
foto: Printscreen / Youtube

Dino je oduvek bio psihički labilan. Imao je problem s depresijom i bio je sklon zavisnostima. Takođe je žudeo za pažnjom, a kada su javnost i kolege počeli da ga zaboravljaju, psihički je potonuo.

- Moj sin umro je tužan, nesrećan i depresivan - kazala je njegova majka Dijana nakon Dinove smrti. Tvrdila je da su kolege Dina ignorisale poslednjih deset godina života, ne želeći da sarađuju sa njim, piše Prva.

No, pravi razlog Dinovog duševnog bola bila je smrt njegovog oca Borisa Dvornika, koji je preminuo samo šest meseci ranije. Borisova smrt slomila je Dina.

Dino je iza sebe ostavio hitove koji se i danas rado puštaju u klubovima. Njegova muzika je obeležila kraj osamdesetih i rane devedesete, kada je Dino bio najveća zvezda.

- U muzici ima muzičkih genijalaca i muzičkih idiota. O sebi ne mislim kao genijalcu nego kao o čoveku koji se bavi poslom koji voli i koji želi da publika voli njegovu muziku. Kad sam u studiju posvećen sam 100 odsto muzici i ne zanima me šta drugi misle o mojoj muzici, važno je da se ja dobro osećam dok je slušam jer ako je meni dobra, mora biti i mojoj publici. Na kraju krajeva, ja tu muziku prezentujem. Ako je ne shvate danas, shvatiće je za 100 godina - rekao je svojevremeno hrvatski kralj fanka.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.