U AKIJEVU ČAST: Na dan SAHRANE, Hrvati napravili NEVEROVATAN GEST! DA SE NAJEŽIŠ! (FOTO)
Aki, Foto: Radioslovenia / Printscreen

pevač ispraćen na večni počinak

U AKIJEVU ČAST: Na dan SAHRANE, Hrvati napravili NEVEROVATAN GEST! DA SE NAJEŽIŠ! (FOTO)

- Veselili smo se predstojećoj turneji i novom singlu. Ovo je preveliki gubitak dragog nam prijatelja te vas u ime njegove porodice i benda molimo za razumevanje. Ovim putem želimo da se zahvalimo publici, prijateljima i kolegama na porukama podrške i izjavama saučešća

Objavljeno:

Pevač Aki Rahimovski ispraćen je danas na večni počinak na zagrebačkom Mirogoju u Aleji velikana, u krugu porodice i prijatelja, a kada je počela sahrana tačno u 15 časova na 150 radio-stanica u Hrvatskoj puštena je ista pesma.

Parni valjak je na svojoj Fejsbuk stranici objavio da će danas više od 150 radio-stanica u 15 sati pustiti istu pesmu.

1 / 4 Foto: Marina Lopičić

"Akiju u čast, danas točno u 15:00 sati, za vrijeme njegovog ispraćaja na Mirogoju, više od 150 radijskih stanica diljem Hrvatske i regije emitirat će pjesmu pod imenom "Ponovo" — posljednju pjesmu koju je Aki otpjevao", stoji u njihovoj objavi.

Akijevi saradnici iz "Parnog valjka" oglasili su se saopštenjem kada je njihov prijatelj iznenada preminuo.

- Napustio nas je naš dobri duh, prijatelj i saborac, Aki – čovek koji je živeo za pesmu, binu i svoju publiku. Još smo u šoku i neverici i dubokoj žalosti te trenutno nismo u stanju da dajemo izjave za medije - počeli su oni.

- Veselili smo se predstojećoj turneji i novom singlu. Ovo je preveliki gubitak dragog nam prijatelja te vas u ime njegove porodice i benda molimo za razumevanje. Ovim putem želimo da se zahvalimo publici, prijateljima i kolegama na porukama podrške i izjavama saučešća.

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.