"AKO ME NE VOLIŠ, ŠTO SI TOLIKO OPTEREĆEN SA MNOM?" Josipa Lisac se raspisala na Fejsbuku, mnogi su ostali ZATEČENI
Jospia Lisac, Foto: Youtube printscreen

Iz srca

"AKO ME NE VOLIŠ, ŠTO SI TOLIKO OPTEREĆEN SA MNOM?" Josipa Lisac se raspisala na Fejsbuku, mnogi su ostali ZATEČENI

U jeku svoje letnje turneje, hrvatska pevačica Josipa Lisac odlučila je da se, uoči večerašnjeg nastupa u Rijeci, putem društvene mreže obrati onima koji se "silno bave njome iako im se ne sviđa"

Objavljeno:

Josipa je na svom Fejsbuk nalogu objavila poduži tekst, kao i fotografiju na kojoj pozira uz more.

"Nisam zlopamtilo, ali neke stvari ne razumem… Ako me ne voliš, ako ti se ne sviđam; zašto si onda toliko opterećen sa mnom, zašto me ne ignorišeš? Zašto misliš o meni, zašto trošiš svoje vreme na mene, čega se bojiš?", započela je pevačica svoju objavu.

"Ne sviđam ti se, ali te zanimam, silno se baviš sa mnom. Onda ja dođem do zaključka: možda ti se ipak sviđam, ali imaš nekih svojih problema, pa to ne možeš ni da osvestiš. Pogotovo mi nije jasno kada takvi komentari dolaze od nekih osoba koje, zapravo, ne znaju ni ko su, ni šta su. I onda se mislim, ako ti ne znaš ko si ti, šta ti uopšte meni imaš da govoriš ko sam ja", zaključila je Josipa Lisac.

Jospia Lisac
foto: Printscreen Facebook / Josipa Lisac

Nakon objave, usledili su brojni komentari njenih pratilaca, uglavnom onih koji vole i poštuju njen rad. Fanovi joj, između ostalog, poručuju da se ne menja jer je uvek bila i ostala "diva".

"Josipa Vi ste institucija, mogu da Vas vole ili ne ali Vašu kreativnost i genijalnost niko Vam ne može oduzeti!".

"Jedna, jedina i neponovljiva... Heroina slobode, odvažnosti, autentičnosti i originalnosti u svakom pogledu... kako u muzičkom tako i vizuelnom/estetskom. Umetnica koja živi istinski svoje životno poslanje i misiju... Reči su suvišne, dela i bezvremenski lik govore sve!!!".

"Niko ne može biti vi draga Josipa! Obožavam vas od prvih dana svog života.... Magla je prva pesma koju sam kao dvogodišnja devojčica naučila da pevam... Vaša originalnost, samouverenost, glas, pojava, karakter... sve to je čarobno i vredno divljenja... Negativni komentar može doći samo od onih tužnih, neispunjenih duša. Volim vas do neba kraljice moja".

(Espreso / B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.