Tina Tarner i Foo FIghtersi ušli u ROKENROL KUĆU SLAVNIH: Ova LEGENDARNA imena su IZVISILA - da li je to PRAVDA?!
Tina Tarner, Foto: Print Screen Youtube

IZ SVETA MUZIKE

Tina Tarner i Foo FIghtersi ušli u ROKENROL KUĆU SLAVNIH: Ova LEGENDARNA imena su IZVISILA - da li je to PRAVDA?!

Tina Tarner je sada ušla u Rokenrol kuću slavnih kao solo izvođač, dok je grupa u kojoj je bila sa bivšim mužem Ajkom Tarnerom postala deo ove institucije još 1991.

Objavljeno:

Rokenrol kuća slavnih objavila je imena svojih novih članova. To su pevačica Tina Tarner, bendovi Foo Fighters i The Go-Go’s, reper Jay-Z i kantautori Kerol King i Tod Randgren.

Tina Tarner je sada ušla u Rokenrol kuću slavnih kao solo izvođač, dok je grupa u kojoj je bila sa bivšim mužem Ajkom Tarnerom postala deo ove institucije još 1991. Dejv Grol, frontmen rok benda Foo Fighters, prvi put je uvršten u Rokenrol kuću slavnih kao član grupe Nirvana 2014, a Kerol King je zajedno sa svojim partnerom za pisanje pesama Gerijem Gofinom isto priznanje dobila 1990.

Članstvo u Rokenrol kući slavnih je ove godine izmaklo sledećim nominovanim izvođačima: pevačicama Kejt Buš, Meri Džej Blajdž, Dion Vorvik i Šaki Kan, bendovima Rage Against The Machine, Devo, The New York Dolls i Iron Maiden, reperu LL Cool J-u i pioniru afrobita Feli Kutiju.

Odabrani izvođači će se pojaviti na ceremoniji ulaska u Rokenrol kuću slavnih 30. oktobra ove godine u Klivlendu.

Bonus video:

04:49

ESPRESO TVITER: Barbi Afrika

(Espreso/Deadline)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.