Pevačica koju obožavaju svi KULERI sa Balkana objavila novu PESMU: Vanzemaljska balada o NEDOVRŠENOSTI (VIDEO)
Ovu pesmu sam zapravo napisala u Kolumbiji još na leto 2017. godine i kad god je čujem vrati me u to vreme, Foto: Promo

NOV SINGL

Pevačica koju obožavaju svi KULERI sa Balkana objavila novu PESMU: Vanzemaljska balada o NEDOVRŠENOSTI (VIDEO)

Nakon što je osvojila publiku radom na projektu BETI, Natali Dizdar predstavlja novi samostalni singl - Kad mislim na to.

Objavljeno:

Nakon što je osvojila publiku radom na projektu BETI, Natali Dizdar predstavlja novi samostalni singl - Kad mislim na to.

Pesmu potpisuju Natali Dizdar i Vladimir Mirčeta, njen gitarista i dugogodišnji saradnik, a za odličan video spot u maniru 'susreta druge vrste' zadužen je bio talentovani reditelj Dinko Šimac.

"Ovu pesmu sam zapravo napisala u Kolumbiji još na leto 2017. godine i kad god je čujem vrati me u to vreme. Cela ta godina mi je bila turbulentna i sanjiva, sa puno priča, završenih, nedovršenih i novih, pa takav neki osećaj prati i ovu pesmu." objašnjava nam Natali kako je pesma nastala i dodaje: "Vlado i ja smo ustvari demo verziju dosta brzo završili, ali sam pričekala sa završetkom pesme jer sam htela videti u kom će smeru ići moj sledeći album, odnosno u ovom slučaju, to će ustvari biti - EP. "

Futuristički spot u kom Natali susreće neku neobjašnjivu vanzemaljsku silu osmislio je Dinko Šimac poznat po svojim nadrealnim animacijama i posebnim vizuelnim efektima. Dinko je tako uspeo prikazati dva lica Natali Dizdar, jednu 'ovozemaljsku', i jednu 'vanzemaljsku'.

"Super mi je bilo raditi sa Dinkom, sviđa mi se koncept koji je zamislio sa 'bliskim susretom' i hologramima koji dočaravaju odlazak u neku drugu dimenziju, a osim toga drago mi je da sam konačno sela i za klavir u ovom spotu." - prisetila se Natali.

Natali Dizdar
foto: Promo

Zadarska diva vredno je iskoristila prisilnu pauzu od nastupa, pa je u završnoj pripremi i nekoliko novih singlova koje namerava izdati u obliku EP-a.

"Pesma "Kad mislim na to" je prvi singl sa nadolazećeg EP-a na kojem će se naći pet pesama, a koji trenutno završavamo u studiju i čijem izlasku se nadam na jesen. Sve dosta zavisi i o situaciji sa koronom i nemam neku potrebu požurivati projekte u kojima se nalazim. Čekamo pravi trenutak” - rekla nam je Natali.

Bonus video:

02:29

Espreso anketa

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.