LIDER METALIKE ZNA KADA ĆE PROĆI KORONA: Otkrio i kad će opet POČETI koncerti i MUZIČKI FESTIVALI
Naglasio je i da se na sportskim događajima još i može održati neki red, Foto: Printscreen

predviđanje

LIDER METALIKE ZNA KADA ĆE PROĆI KORONA: Otkrio i kad će opet POČETI koncerti i MUZIČKI FESTIVALI

Svi očekuju da vide neki "znak" koji će nam ukazati na to da je sve kako treba

Objavljeno:

Pitanje svih pitanja, od kako je pandemija koronavirusa počela, jeste kada će se život vratiti u normalne tokove, a odgovor ne znaju ni najbolji svetski naučnici.

Svi očekuju da vide neki "znak" koji će nam ukazati na to da je sve kako treba. Koji bi to znak mogao da bude, rekao je bubnjar benda Metalika, legendarni Lars Ulrih u svom gostovanju na Evolve samitu.

foto: Printscreen

Kako on kaže, tek kada bendovi kao što je Metalika budu mogli da održavaju koncerte pred 50.000 ljudi, znaćemo da su se stvari vratile u normalne tokove, a do tada će sve i dalje biti veoma neizvesno, prenosi Zimo.

Naglasio je i da se na sportskim događajima još i može održati neki red, ali kada je u pitanju na desetine hiljada ljudi koji su često pod uticajem alkohola, jasno je da ne mogu da se održavaju nikakve epidemiološke mere.

foto: Printscreen

Ulrih je istakao kako ipak postoji mogućnost da se sredinom sledeće godine organizuju neki letnji festivali i koncerti na otvorenom, ali da će do potpunog povratka na staro, verovatno, proći najmanje još godinu dana.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.