DEPECHE MODE KONAČNO UŠLI U ROKENROL KUĆU SLAVNIH: Prelepa GLUMICA ih je opasno NAHVALILA tokom CEREMONIJE (VIDEO)
Sami članovi benda na neki način su to potvrdili, jer kažu da je muzika imala veliki uticaj na njih kao ljude, Foto: Printscreen

velika čast

DEPECHE MODE KONAČNO UŠLI U ROKENROL KUĆU SLAVNIH: Prelepa GLUMICA ih je opasno NAHVALILA tokom CEREMONIJE (VIDEO)

Tokom onlajn ceremonije, Depeche Mode je u kuću slavnih „uvela“ Šarliz Teron, koja je bend opisala kao „saundtrek njenog života“

Objavljeno:

Legendarni elektro-pop bend Dipeš mod/Depeche Mode konačno je dočekao da se nađe u Rokenrol kući slavnih, ali umesto najavljene martovske ceremonije, prijem nagrade i govor povodom toga morao je biti obavljen onlajn, na daljinu. Pored Depeche Mode, u kuću slavnih primljeni su i Vitni Hjuston, Nine Inch Nails, T Rex, The Doobie Brothers i The Notorious B.I.G.

foto: Printscreen

Tokom onlajn ceremonije, Depeche Mode je u kuću slavnih „uvela“ Šarliz Teron, koja je bend opisala kao „saundtrek njenog života“. Ona je pohvalila način na koji bend slavi ljude kojima se čini da negde ne pripadaju, jer njihova muzika spaja baš takve različite ljude i čini da budu zadovoljni baš time što su drugačiji od nekoga. Sami članovi benda na neki način su to potvrdili, jer kažu da je muzika imala veliki uticaj na njih kao ljude i pomogla im da se tokom odrastanja osećaju normalno, kao da su deo nečega većeg od sebe samih.

Dejv Gan, Endru Flečer i Martin Gor podelili su prethodno snimljenu video poruku sa fanovima, gde su čestitali ostalim novim članovima kuće slavnih, zahvalili se bendovima i muzičarima koji su uticali na njih – Dejvidu Bouviju, Igiju Popu, bendu The Clash – kao i porodicama i prijateljima. Posebno su istakli bivše članove benda Vinsa Klarka i Alana Vajldera, kao „deo njihove porodice i razloge uspeha benda“. Na pitanje gde bi bio da nije počeo da se bavi muzikom, Dejv Gan je imao zanimljiv odgovor koji možete videti u snimku.

Za par meseci nadamo se i proglašenju novih muzičara koji će naredne godine biti primljeni u Rokenrol kuću slavnih, ali uz nadu da će naredne godine biti moguće ostvariti pravu dodelu. Za koga smatrate da je to zaslužio, a još nije dobio ovu čast?

Bonus video:

(Espreso.co.rs/NME)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.