KONTROVERZNA PEVAČICA KOJA JE VIŠE GOLA NEGO OBUČENA ŠOKIRALA INTERVJUOM: Pričala je o RAZVODU i KORONAVIRUSU
To što nisam plakala ne znači niti da sam hladna niti da bežim od vlastitih osećanja, Foto: Profimedia

JAKO ZANIMLJIVO

KONTROVERZNA PEVAČICA KOJA JE VIŠE GOLA NEGO OBUČENA ŠOKIRALA INTERVJUOM: Pričala je o RAZVODU i KORONAVIRUSU

Ja sam naučila da krenem dalje

Objavljeno: 13:23h

Američka pjevačica Majli Sajrus (27) gostovala je u skandinavskom tok šou "Skavlan" i progovorila o svom ljubavnom životu, ali i globalnoj krizi koju je izazvala pandemija koronavirusa.

foto: Profimedia

Vlasnica hitova "Party in the USA" i "Wrecking Ball" prošle godine u avgustu razvela se od australijskog glumca Liama Hemsvorta (30) posle samo osam meseci braka - par je pre toga bio u vezi punih deset godina.

- Iskreno, nisam previše plakala nakon razvoda. Ako pitate frajere s kojima sam prekinula jesam li s godinama postala manje osećajna, reći će da jesam, ali ja mislim drugačije. Postoji ta određena stigma da su žene koje krenu dalje sa svojim životima hladne, a to jednostavno nije istina.

foto: Profimedia

Ja sam naučila da krenem dalje, morala sam, jer iza mene su dve vrlo traumatične godine tokom kojih sam u požaru u Malibuu izgubila dom, a umrla mi je i baka koju sam jako volela i s kojom sam bila beskrajno bliska. A onda je došao razvod...

foto: Profimedia

Ali suze ionako ne bi ništa promenile - to što nisam plakala ne znači niti da sam hladna niti da bežim od vlastitih osećanja. Pokušala sam biti aktivna u onim stvarima koje mogu kontrolisati, nisam htela ostati zarobljena u drami i problemima. Moj 'recept' za suočavanje s teškim vremenima svodi se na pokret - jer putovanja i upoznavanje novih ljudi zbilja leče. Kad izgubite jednu osobu, druga uđe u vaš život - izjavila je Majli, a prenosi Dejli mejl.

foto: Profimedia

U nastavku razgovora pevačica se osvrnula i na pandemiju covida-19.

foto: Profimedia

- Podele u društvu nikad nisu bile vidljivije nego sad, podele između rasa i bogatstva, shvatanje da su bogatstvo i zdravlje zapravo izjednačeni, da predstavljaju istu stvar... Mislim da je to jako pogrešno i zato su ovi predsednički izbori u SAD-u velika i važna prekretnica - zaključila je Majli.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Jutarnji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.