OVA PESMA JE NEVIĐENI HIT MEĐU SRBIMA ŠIROM PLANETE: Poznati GLUMAC i čuveni TRUBAČ rasplakali MUZIKOM (VIDEO)
Saradnja je bazirana na ljubavi prema muzici, Kosovu i našoj zemlji, Foto: Printscreen

saradnja

OVA PESMA JE NEVIĐENI HIT MEĐU SRBIMA ŠIROM PLANETE: Poznati GLUMAC i čuveni TRUBAČ rasplakali MUZIKOM (VIDEO)

U momentu su mi se pomešala osećanja - ljubav, sreća, tuga i sve ostalo

Objavljeno:

Nova verzija pesme "Ja sam momče sa Kosova", za samo nekoliko dana ima više od 500.000 YouTube pregleda. Autori, Dejan Petrović i glumac Milan Vasić govorili su o ovom projektu.

foto: Printscreen

"Saradnja je bazirana na ljubavi prema muzici, Kosovu i našoj zemlji. U pitanju je obrada i jako lep spot, što se može videti i po komentarima", rekao je za Jutro Prve TV Dejan Petrović.

"Milan je već bio na tim mestima pre snimanja spota, a ja sam sada prvi put otišao dalje od Kosovske Mitrovice. U momentu su mi se pomešala osećanja - ljubav, sreća, tuga i sve ostalo", dodao je.

foto: Printscreen

Kako je Milan Vasić objasnio, nema puno Srba u Prizrenu, ali stariji Albanci koji rade kao policajci ispred manastira Svetih Arhangela prate našu televiziju, i dvojica ili trojica su hteli da se fotografišu sa njim.

"Prizren je malo drugačiji, ti Srbi koji su tu, oni će sigurno ostati. Po komentarima koje dobijamo 'od Arizona do Kosova', ljudi nam se zahvaljuju, neki su srećni, neki nostalgični, ali im je drago što ponovo mogu da vide svoj kraj", rekao je Vasić.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.