NIKO NIKADA NIJE IZVREĐAO TRAMPA KAO OVAJ SLAVNI MUZIČAR: Propalice, vreme je za j*beni EGZORCIZAM!
Bez kormila smo i bez radosti. Izgubili smo kulturne aspekte društva koji Ameriku čine velikom, Foto: Printscreen

kakav udarac

NIKO NIKADA NIJE IZVREĐAO TRAMPA KAO OVAJ SLAVNI MUZIČAR: Propalice, vreme je za j*beni EGZORCIZAM!

Vreme je za egzorcizam u glavnom gradu naše države

Objavljeno:

Brus Springstin u najnovijoj epizodi svoje radijske emisije From My Home to Yours rekao je da je Beloj kući potreban "egzorcizam".

"Dobrodošli u našu čudovišnu kašu za Noć veštica/Dan izbora. Ovo je svezak 14. knjige From My Home to Yours pod naslovom Zbogom lopovu. Za samo nekoliko dana izbacićemo propalice. Mislio sam da je to bila jebeno grozna noćna mora, ali bila je istina", poručio je slušaocima slavni muzičar. "Vreme je za egzorcizam u glavnom gradu naše države", rekao je.

Nije štedio reči o porodici Tramp.

"U ovoj Beloj kući nema umetnosti. Nema literature, poezije, muzike. U ovoj Beloj kući nema kućnih ljubimaca, nema najboljeg prijatelja odanog čoveka, nema porodične mačke Čarape, nema dečjih naučnih sajmova, nema vremena kada predsednik skine uniformu koja se sastoji od plavog odela i crvene kravate i postane čovek. Osim kada odene belu košulju i kaki hlače i sakrije se od Amerikanaca da igra golf", govorio je Springstin.

"Ne postoje slike prve porodice koja uživa u zajedničkim trenucima opuštanja. Nema trenutaka kao kad je porodica Obama na plaži na Havajima ili porodica Buš kako lovi ribu u Kennebunkportu, nema Regana na konjima, nema Kenedija koji igraju američki fudbal na Rtu. Gde je nestala ta zemlja? Gde je nestala sva zabava, radost i izražavanje ljubavi i sreće?" zapitao se.

"Bez kormila smo i bez radosti. Izgubili smo kulturne aspekte društva koji Ameriku čine velikom. Izgubili smo 'mojo', zabavu, sreću... Izgubljeni smo. Toliko smo izgubili u tako kratkom vremenu. 3. novembra ih izbacite glasovima", dodao je.

Springstin je i ranije oštro kritikovao Belu kuću, a nedavno je rekao i da će se odseliti iz zemlje ako na izborima pobdi Donald Tramp. Od bivšeg američkog predsednika Baraka Obame oprostio se privatnim koncertom u Beloj kući.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Index)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.