SAŠA BARON KOEN otkriva kako je uspeo da se PRERUŠEN U DONALDA TRAMPA ušunja u salu gde je MAJKL PENS DRŽAO GOVOR
Foto: Snimak ekrana/Wikimedia Commons/Gage Skidmore

film

SAŠA BARON KOEN otkriva kako je uspeo da se PRERUŠEN U DONALDA TRAMPA ušunja u salu gde je MAJKL PENS DRŽAO GOVOR

Saša Baron Koen otkriva koliko je snimanje filma "Borat: Nastavak filma" bilo opasno iskustvo koje je iziskivalo ogromnu količinu hrabrosti

Objavljeno: 15:41h

Jedna od ključnih scena u filmu "Borat: Nastavak filma" je ona kada glavni junak, prerušen u Donalda Trampa, upada u salu u kojoj potpredsednik SAD, Majkl Pens, drži govor, i nudi mu na poklon svoju petnaestogodišnju ćerku, Tutar (Marija Bakalova) kao mito za poboljšanje odnosa između SAD i Kazahstana.

"Imajte u vidu da sam proveo pet sati u šminkernici, gde je prostetički tim preobražavao moje lice u lice Donalda Trampa", ispričao je Koen britanskom časopisu New Musical Express. "To debelo odelo bilo je ogromno - 56 inča u struku (142 cm), toliko smo izračunali da je Trampova sadašnja mera na osnovu slika."

'Majkl Penis! Imam poklon za tebe!'
"Majkl Penis! Imam poklon za tebe!"foto: Snimak ekrana Youtube

"Onda sam morao još pet sati da se krijem u toaletu i da slušam konzervativce kako razgovaraju među sobom, pre nego što sam ušao u prostoriju. Bili smo okruženi Tajnom službom, policijom i internim hotelskim obezbeđenjem."

Najveći problem je nastao kada je Koenov defibrilator (medicinska sprava koja ispravlja rad srca) aktivirao alarm.

To nije bio jedini slučaj kada se zapitao da li će izvući živu glavu tokom snimanja ovog filma. Slično je bilo i na snimanju scene na skupu desničara koji su zahtevali pravo na nošenje oružja.

Bonus video:

espreso.co.rs/nme.com


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.