POVRATAK NAJJAČEG SRPSKOG HIP-HOP BENDA: Sunshine imaju NOVI SINGL i zvuči OPAKO! (VIDEO)
Danas, posle duge pauze, oni nastavljaju hrabro i biće zanimljivo otkriti kako jedan od najznačajnihih srpskih bendova zvuči u 2020.godini, Foto: Promo

dobra vest

POVRATAK NAJJAČEG SRPSKOG HIP-HOP BENDA: Sunshine imaju NOVI SINGL i zvuči OPAKO! (VIDEO)

Rasprodate Hale sportova i 14.februar se pamte kao Sushine praznik

Objavljeno:

Beogradski hip–hop metal sastav Sunshine, koji je vrhunac popularnosti doživeo kasnih devedesetih, vratio se nedavno na scenu fenomenalnim singlom "Da li sam”. Ovaj singl je ujedno i uvod za novi album koji bend najavljuje za kraj 2020.godine.

foto: Promo

Na početku svoje karijere Sunshine je bio andergraund bend koji je govorio jezikom izgubljene generacije, a na njihove koncerte dolazile su stotine i stotine ljudi. Na njihovim koncertima nije moglo da se kreće, nije moglo da se diše.

foto: Printscreen

Rasprodate Hale sportova i 14.februar se pamte kao Sushine praznik. Atmosfera na njihovim koncertima za Dan zaljubljenih je neponovljiva. Niko nije mogao da ospori tu energiju. Danas, posle duge pauze, oni nastavljaju hrabro i biće zanimljivo otkriti kako jedan od najznačajnihih srpskih bendova zvuči u 2020.godini.

Hip–hop metal bend SUNSHINE nastupiće 24.oktobra na zatvaranju bašte kluba Fest! Ulaznice po ceni od 1000 RSD u prodaji su u klubu Fest i u Felix Shopu (TC Sremska).

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.