DINGOSPO DALI "SRCE": Novi singl i spot - Mrak se ipak može pobediti srcem
Foto: Vastag Vendel

sveže

DINGOSPO DALI "SRCE": Novi singl i spot - Mrak se ipak može pobediti srcem

Jako dobro "ugruvana" pesma, lepo muzički producirana, sa minimalističkim instrumentalnim rešenjima i zvonkim glasom Sandre Vidojević u punom sjaju, i spot snimljen bez budžeta na principu "uradi sam", što je malo šteta s obzirom na to da ovaj bend i ova pesma zaslužuju bolje, ali je jedino moguće rešenje za jedan mladi bend u situaciji u kojoj virus diktatorski vlada našim životima i stvaralaštvom.

Objavljeno: 14:37h

Alternativni bend Dingospo Dali objavio je singl i spot "Srce" sa aktuelnog albuma "O nečemu lepom". Pevačica i autorka stihova Sandra Vidojević objašnjava "Srce" kao pesmu koja se "zaštitnički odnosi prema svojim snovima, željama i svom unutrašnjem svetu".

“Slabost" je bila najavni spot za ove zime objavljeni album "O nečemu lepom" (izdavač Long Play), tokom pandemičnog proleća usledio je drugi, u samoizolaciji snimljeni video "Teheran", a sada stiže "Srce" kao treći singl.

Spot "Srce" možete pogledati ovde.

"S obzirom na okolnosti i težak period za muziku rešili smo da što je više moguće sami radimo na spotovima", kažu Dingospo Dali. Spot "Srce" sniman je u beogradskom studiju "Sova", uz pomoć Stefana Vacića i Simona Tsubote, a za montažu su bili zaduženi Dingospo Dali gitarista Nikola Mišić i njegov bivši kolega u bendu Miloš Kasalović. Uz to, Nikola Mišić planira da uskoro spremi spot za još jednu pesmu sa drugog albuma.

Dingospo Dali su se predstavili debi albumom "Sve dok mislim da je ovo drugi svet" (2017 Long Play), sa koga su se izdvojile naslovna i pesme "Ne pitaj se", "Pelin", "Ona", "Sa krova" i "U podzemlju", a početkom ove godine objavljen je "O nečemu lepom" (2020 Long Play).

Bonus video:


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.