ESPRESO PREPORUKA ZA ČITANJE: Bomba entuzijazma i kreativnosti - "VELIKA ČAROLIJA"
Elizabet Gilbert, Foto: Profimedia

motivacija!

ESPRESO PREPORUKA ZA ČITANJE: Bomba entuzijazma i kreativnosti - "VELIKA ČAROLIJA"

,,Velika čarolija" je priručnik ali nije napisana na tipičan priručnički način; ona ne daje instrukcije, već se anegdotama i savetima zbližava sa čitaocima i tako im pomaže da pobede svoj strah od neuspeha

Objavljeno:

Espreso je danas za Vas pripremio eksplozivno delo slavne autorke Elizabet Gilbert, pod nazivom ,,Velika Čarolija".

Gilbertova koja je javnosti poznata po svom bestseleru ,, Jedi, moli, voli" iz 2006. godine, devet godina kasnije donosi argumentavno još veći hit namenjen kreativcima.

Elizabet Gilbert
foto: Profimedia

,,Velika čarolija" je priručnik ali nije napisana na tipičan priručnički način; ona ne daje instrukcije, već se anegdotama i savetima zbližava sa čitaocima i tako im pomaže da pobede svoj strah od neuspeha.

Ako već imate hrabrosti da istaknete dragulje koji su skriveni u vama, sjajno. Verovatno već radite neke zaista zanimljive stvari u životu i nije vam potrebna ova knjiga. Samo gurajte dalje."

Pisanje, Pisac, Pisaća mašina, Autor, Autorka, Spisateljica
foto: Profimedia

Elizabet svojom iskrenošću i ranjivošću govori: ,,Ovo sam ja. Nisam savršena. Grešila sam i gubila ali nisam odustajala. Ako ja to mogu, možete i Vi!" Čitajući ,,Veliku čaroliju" dobijamo impresiju da razgovaramo sa prijateljicom, tj. sa nekim ko je na našoj talasoj dužini, nekim ko nas razume i ko nas ne osuđuje.

Lov na te dragulje – to je kreativno življenje. Hrabrost da se uopšte krene u taj lov – to je ono po čemu se razlikuju obično postojanje od onog čarobnijeg."

Odmor, Odmaranje, Relaksacija, Knjiga, Uživanje, Mir
foto: Profimedia

Bez obzira da li se bavite kreativnim industrijama ili Vam je prosto potrebno malo motivacije, ova knjiga će Vam pružiti baš to! Uz nju ćete, bez sumnje, uspeti da dostignete svoj potpuni potencijal.

Bonus video:

02:26

Oglasio se advokat strane Tošić: Ostavite porodicu na miru

(Espreso/Ana Klikovac)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.