FISTić festival – "ALA JE LEP OVAJ SVET" 22-25. maj
Fistić, Foto: Promo

LEPA MANIFESTACIJA

FISTić festival – "ALA JE LEP OVAJ SVET" 22-25. maj

Glavni program činiće internacionalna selekcija tri predstave sa akademija umetnosti iz Rusije, Nemačke i Bugarske, kao i FISTić produkcija studenata i studentkinja Fakulteta dramskih umetnosti

Objavljeno:

Hoće li naši najmlađi moći kada porastu da kažu: „Ala je lep ovaj svet“ ili će se pitati gde je potok, a gde cvet? Hoće, ako od malih nogu počnu da uče koliko je važno da brinemo o prirodi i čuvamo planetu!

Ovogodišnji FISTić festival posvećen je pitanju ekologije, njene uloge i važnosti u životima svih nas. Šesto izdanje festivala studentskih predstava za decu u organizaciji studentkinja i studenata Fakulteta dramskih umetnosti, Katedre za menadžment i produkciju pozorišta, radija i kulture održaće se od 22. do 25. maja pod sloganom „Ala je lep ovaj svet“.

Glavni program činiće internacionalna selekcija tri predstave sa akademija umetnosti iz Rusije, Nemačke i Bugarske, kao i FISTić produkcija studenata i studentkinja Fakulteta dramskih umetnosti, koju će publika imati priliku da gleda u pozorištu i onlajn.

FISTić tim priprema i interesantan edukativni prateći program koji zajedno sa predstavama glavnog programa ima za cilj da najmlađima ukaže na važnost teme ekologije i očuvanja životne sredine. Festival se tematski nadovezuje na ovogodišnje šesnaesto izdanje FISTa, koji se održava pod sloganom „Usta na usta“ i u fokusu ima pitanje klimatskih promena.

Vidimo se na FISTiću!

Bonus video:

04:27

LEON BERIŠA OVE GODINE NIJE SLAVIO ĐURĐEVDAN! Zatekli smo BEDU I OČAJ: Umesto da slavi, PREPLAKAO JE DAN!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.