OBJAVLJEN TREJLER SERIJE "KAKO SAM UPOZNALA VAŠEG OCA": Evo kako njujorška dejting scena izgleda posle pandemije
Foto: Printscreen/Youtube/Hulu

omiljeni glumci u novim ulogama

OBJAVLJEN TREJLER SERIJE "KAKO SAM UPOZNALA VAŠEG OCA": Evo kako njujorška dejting scena izgleda posle pandemije

Sitkom, koji bi trebalo da se na striming servisu Hulu nađe od 18. januara, moraće da se suoči sa velikim očekivanjima

Objavljeno:

Prvi zvanični trejler nove serije "Kako sam upoznala vašeg oca" (How I Met Your Father) upravo je objavljen, a Hilari Daf i Kim Katral pokupile su brojne komplimente kao nova i stara verzija jedne te iste Njujorčanke.,

Trejler
foto: Printscreen/Youtube/E! News

Sitkom, koji bi trebalo da se na striming servisu Hulu nađe od 18. januara, moraće da se suoči sa velikim očekivanjima. Njegov prethodnik, "Kako sam upoznao vašu majku", u kome Ted Mozbi priča predugu priču svojoj deci o svemu što je prethodilo njegovom prvom susretu sa njihovom majkom, bio je miljenik publike punih devet sezona, te će razočaranje biti veliko ukoliko nova verzija ne ispuni kriterijume.

U "Kako sam upoznala vašeg oca" rodne uloge su zamenjene. Kim Katral igra stariju verziju Sofi koja priče iz svoje mladosti prenosi svojoj deci. Sofi u 30-im igra Hilari Daf, a po trejleru vidimo da će i ona, i njeni prijatelji morati da odu na čitav niz nesrećnih sastanaka pre nego što sretnu onog pravog, tj. onu pravu.

Kroz trejler se provlače brojni i na prvi pogled zanimljivi likovi koje će publika tek moći da upozna u seriji, kao i to kako njujorška dejting scena izgleda posle pandemije.

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.