ZNA SE ŠTA JE SA ČUVENOM SAMANTOM DŽOUNS: Evo zašto je nema u popularnoj seriji
Foto: Profimedia

GDE JE?

ZNA SE ŠTA JE SA ČUVENOM SAMANTOM DŽOUNS: Evo zašto je nema u popularnoj seriji

Ipak, Samanta je deo popularne četvorke, a 'nestajanje' bilo kog od ta četiri lika nije lako objašnjivo

Objavljeno:

Kad su fanovi megapopularne serije, i dva filma, čuli da u novim nastavcima "Seks i grada" koje se snimaju pod nazivom "And just like that", nema legendarne Samante Džouns (Kim Katral), brojni su bili razočarani i pitali su se kako će novi nastavci objasniti nedostatak njenog lika u seriji.

Ipak, Samanta je deo popularne četvorke, a 'nestajanje' bilo kog od ta četiri lika nije lako objašnjivo. Brojne glasine krenule još letos nakon najave serije, a neki su čak otišli toliko daleko da su se pitali hoće li serijal ubiti lik Samante Džouns.

Naime, paparaci su uhvatili tri devojke da snimaju scene u crnini na ulicama Njujorka, a komentari na društvenim mrežama odmah su krenuli: "Da li to za Samantina sahrana?". No, sada je stigao i zvaničan odgovor.

U intervjuu za Daily Mail, pouzdani izvor otkrio je da se Samanta zapravo preselila u London. "Nismo mogli da dozvolimo da Samanta luta Njujorkom i da druge žene ne komuniciraju s njom. To jednostavno ne bi imalo smisla. Poslati je u Los Anđeles nije bila opcija jer smo to učinili u prvom filmu, tako da je njen lik sa sedištem u Londonu zaista bio savršen način da je održimo na životu i objasnimo njenu odsutnost", kazao je izvor.

Inače, i van serije, glumice Kim Katral i Sara Džesika Parker nisu u dobrim odnosima. Katral je već neko vreme u javnoj svađi sa Džesikom Parker, ali i ostalim kolegicama, iako njih nikada javno nije prozvala.

"Da li smo prijateljice? Nismo, mi smo profesionalne glumice. I imamo potpuno odvojene privatne živote", otkrila je 2008. Katral na setu snimanja prvog filma.

Tada je ponovo postavila pitanje jednake zarade, a zasmetalo joj je i što je Džesika Parker imenovana izvršnom producentkinjom. Sara je navodno pokušala da održi prijateljske odnose, no Kim je bila povređena pa zbog toga na setu snimanja drugog filma nisu ni razgovarale.

Premijera novih epizoda kultne serije izlaze uskoro, a produkcija je dodatno podgrejala maštu fanovima objavljivanjem novog trejlera.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.