Serija koja ruši s trona i "Casa de Papel", i "Bridžerton": Korejska igra smrti najgledanija na Netfliksu
Squid Game, Foto: Foto: Netflix/IMDB

zauzela presto

Serija koja ruši s trona i "Casa de Papel", i "Bridžerton": Korejska igra smrti najgledanija na Netfliksu

"Squid Game" prati grupu od 456 ljudi koji ulaze u krvožednu igru. Ako pobede, čekaju ih milioni. Ako izgube...

Objavljeno:

Korejska serija "Squid Game" već je na putu da postane najgledanije Netfliksovo ostvarenje koje nije na engleskom jeziku, ali kako javljaju čelnici kompanije, ima i "dobre šanse" da postane najpopularnija serija platforme ikad.

- Na Netfliksu trenutno imamo seriju koja je broj jedan u svetu, svuda u svetu. Zove se "Squid Game" i definitivno će biti naša najgledanija serija na engleskom jeziku. Ipak, ima i dobre šanse da postane naša najgledanija serija ikad - rekao je zamenik izvršnog direktora Ted Sarandos.

Sarandos nije objasnio kakvo merenje platforma koristi, ali ako je u pitanju ono isto dosada, "Squid Game" bi mogla da ugrozi "Bridžertonove" - vrcavu dramu smeštenu u London u regentsko doba - koja je od početka godina najveći Netfliksov hit. Takođe bi mogla da na drugo mesto gurne "Lupina", francusku krimi seriju, koja zasada dominira među ostvarenjima koja nisu na engleskom jeziku.

Podsetimo, "Squid Game" prati grupu od 456 ljudi, koji su svi do jednog očajni i prezaduženi. Kako bi se spasili, pristaju da učestvuju u krvožednoj igri iz koje imaju šanse da izađu sa 39 miliona dolara. Začkoljica? Ako izgube, umiru.

00:35

EKSKLUZIVNO! PRETPREMIJERA NOVE SERIJE NA JUTJUBU VEČERAS U 21 ČAS! Upoznajte Feliksa, kome je prevara u krvi!

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.