ATRAKTIVNA SRPSKA GLUMICA DOŽIVELA VELIKI USPEH U ITALIJI: Nevena Šarčević IZDOMINIRALA NA VAŽNOM FESTIVALU
Nevena Šarčević, Foto: Privatna arhiva

SVAKA ČAST

ATRAKTIVNA SRPSKA GLUMICA DOŽIVELA VELIKI USPEH U ITALIJI: Nevena Šarčević IZDOMINIRALA NA VAŽNOM FESTIVALU

U Italiji je trenutno jedno stanje zatišja kao pred veliki preporod

Objavljeno:

Svidela im se ideja jer je film poruka životu i onome što nas u njemu veseli. U ovom trenutku to je svima potrebno. Film se zove " Živeli", inspirisan srpskim zdravicama i čuju se obraćanja iz raznih delova sveta, bilo mi je bitno da bude i internacionalni, poznajem puno glumaca poznatih širom sveta, zdravice na različitim jezicima, slavimo život, ispijamo vino... Živimo! -kaže za Espreso glumica Šarčević.

- Rim je proročanski grad u njemu su se uvek rađale nove ideje, možda će i ova forma za par godina biti ustaljena... Koji je to trenutak koji određuje promenu videćemo. Poznato nam je svima da je ova zemlja nadahnuće u kulturnim dešavanjima sveta- izjavila je glumica Nevena Šarčević.

Nevena Šarčević
foto: Privatna arhiva

U Italiji je trenutno jedno stanje zatišja kao pred veliki preporod, korona je uzela svoj danak i ovde... Žao mi je sto je tako. Moj "filmić" je samo moj od početka do kraja, nadam se da ću ubuduće naići na veće razumevanje svih, ja volim život, Srbiju, maternji jezik bez obzira što govorim još 3 jezika. Ako se na italijanskom portalu pojavi pesma Beograde, Pobednik i beseda mislim da je dovoljno od mene. - naznačila je glumica Nevena Šarčević za Espreso.rs.

Nevena Šarčević
foto: Privatna arhiva

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.