ČUVENI SRPSKI GLUMAC DOBIO KORONU! Snimanje hit serije prilagođeno njegovom povratku!
Marić i Okanović, Foto: Promo

PANDEMIJA

ČUVENI SRPSKI GLUMAC DOBIO KORONU! Snimanje hit serije prilagođeno njegovom povratku!

Nema teži oblik

Objavljeno:

Milan Marić je pozitivan na korona virus, saznaje Kurir.

Marića uskoro očekuje snimanje treće sezone serije "Državni službenik", ali ekipa će raspored prilagoditi njemu, što je za Kurir potvrdila Nataša Drakulić.

- Čula sam s Milanom. Nema teži oblik korone. Očekujemo da će se oporaviti za najviše dve nedelje. Snimanje naše serije treba da počne u Istanbulu. Trenutno pišem nastavak "Ubica mog oca" i serijom se bave drugi ljudi. Milan će od nas imati podršku i sve što mu bude potrebno - kaže Nataša Drakulić, dramaturg ovog projekta i desna ruka Predraga Gage Antonijevića.

Milan Marić nije odgovarao na pozive i poruke Kurira. Glumac je u toku pandemije veoma vodio računa o svojim bližnjim, koje nije zagrlio gotovo pola godine. On je nedavno otkrio da vodi računa o svom zdravlju i da ide kod psihoterapeuta.

- Ukoliko se ne suočavate s nekom bolešću, odlika mladog čoveka jeste da o zdravlju uopšte ne razmišlja, da misli da je ono neustrašiv izvor, reka koja konstantno teče istim tokom, da može sve. Sazrevajući, shvatite da to i nije baš tako. Ako uzmemo u obzir gde i kako živimo, intenzitet informacija koje konstantno primamo, stres, vreme koje je nesigurno, turbulentno, blage anksioznosti koje se javljaju na svakodnevnom nivou, moramo se zapitati kako da produžimo osećaj zdravlja i zaštitimo se od svega što je duže moguće, a da ipak ne živimo krijući se od svega toga. Bitno je osluškivati svoje telo i otići jednom godišnje na sistematski pregled. To nije ništa strašno, neophodno je, kao i briga o psihičkom zdravlju - rekao je glumac za Gloriju.

Još dok se prošle jeseni emitovala uzbudljiva i napeta druga sezona kriminalističke drame "Državni službenik", pričalo se o trećoj. Nove epizode neće pisati njen kreator i scenarista Dimitrije Vojnov. Iza priče čiji je zaplet baš korona stoje Vladimir Kecmanović i Staša Bajac, a režija je poverena Miroslavu Lekiću.

Za produkciju su i ovog puta zaduženi "Film danas", "Dandalion" i Telekom Srbija. Pored novog scenarističkog tima, dolaze i neki novi glumci. Ženski likovi zauzimaju veliki prostor, a biće zanimljivih situacija i u porodičnim odnosima i na profesionalnom planu. Jednu od velikih uloga imaće i zvezda iz Turske, čije ime produkcija još drži u tajnosti.

Na male ekrane 2022. će se vratiti uzbudljiva akcija isprepletena sa već zamršenim životima agenata tajne službe i kompleksnim političkim previranjima. Ponovo ćemo se družiti s Milanom Marićem, Vajom Dujović, Žarkom Lauševićem, Milenom Radulović, Ljubomirom Bulajićem, Martom Bjelicom, Aleksandrom Berčekom, Nebojšom Dugalićem, kao i Tihomirom Stanićem i Markom Janketićem u ulogama Marjanovića i inspektora Mirka iz srodnog serijala "Ubice mog oca".

Bonus video:

01:04

ESPRESO ANKETA: Koji je vaš stav po pitanju vakcinacije?

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.