2 godine nakon smrti MUŽA našla se u SMRTNOJ opasnosti zbog njegove PROŠLOSTI: Udovica SLAVNOG PISCA je u PANICI
Lisina priča je roman iz 2006. godine, koji prati priču o Lisi Landon dve godine nakon smrti njegov supruga, Foto: Profimedia

hit priča

2 godine nakon smrti MUŽA našla se u SMRTNOJ opasnosti zbog njegove PROŠLOSTI: Udovica SLAVNOG PISCA je u PANICI

Glavne uloga bračnog para tumače Džulijen Mur i Klajv Oven

Objavljeno:

Puno toga u životu nije sigurno, ali ono što jeste je da svako sledeće delo Stivena Kinga donosi jezivu priču i napetu atmosferu. Takođe, u najvećem broju slučajeva, očekivano je da dobije svoju adaptaciju na malom ili velikom ekranu. Naredna adaptacija biće serijska varijanta njegovog romana Lisey’s Story, koja ove godine dolazi na platformu Apple TV+, a o čemu se tačno radi, saznajte u nastavku.

Lisina priča
foto: Printscreen

Lisina priča je roman iz 2006. godine, koji prati priču o Lisi Landon dve godine nakon smrti njegov supruga, književnika Skota Landona. Nakon niza neobičnih događaja, Lisa je prinuđena da se priseti raznih scena iz svog braka koje je prethodno svesno blokirala u svom pamćenju. Serija će imati osam epizoda, koje je King napisao kao scenarista, jer je u pitanju „veoma lični triler“, kako je rekao.

Lisina priča
foto: Printscreen

Glavne uloga bračnog para tumače Džulijen Mur i Klajv Oven, dok se u ostalim ulogama pojavljuju Dženifer Džejson Li, Džoan Alen, Dejn Dehan, Ron Sefas Džouns i Sung Kang. Džulijen Mur je i izvršni producent, zajedno sa samim Kingom, dok će za režiju biti zaduženi Pablo Laren, Dž. Dž. Abrams, Ben Stivenson i Huan de Dios Laren.

Lisina priča
foto: Printscreen

Dobra vest je da nećemo morati da čekamo puno do premijere serije, jer ona dolazi 6. juna na Apple TV+, nakon čega će epizode izlaziti jednom nedeljno.

Bonus video:

00:08

KAO DA NIJE RAĐALA: Tamara Đurić se snimala tokom masaže, pokazala ZANOSNO TELO U IZAZOVNOM VEŠU i ZAPALILA mreže! (VIDEO)

(Espreso/City magazin)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.