BIĆE I DRUGE SEZONE! Sve o SERIJI koja je osvojila SRBIJU spojivši Jug i Sever odličnim VINOM i misterioznom SMRĆU
mislila sam radnju, junake i njihove biografije, a Iva i Marko su zajedno sa Dejanom dorađivali i nadograđivali scenario, Foto: Promo

tajna vinove loze

BIĆE I DRUGE SEZONE! Sve o SERIJI koja je osvojila SRBIJU spojivši Jug i Sever odličnim VINOM i misterioznom SMRĆU

Zbog svega toga, poznata književnica i scenaristkinja hit telenovele otkriva da će „Tajne vinove loze“ sigurno dobiti drugu sezonu.

Objavljeno: 12:04h

Mirjana Bobić Mojsilović, koja je napisala predložak za seriju „Tajne vinove loze“ podelila je sa obožavaocima popularne melodrame radost zbog dobrih reakcija gledalaca i odlične gledanosti.

Luna Lu, Mirjana Bobić Mojsilović
foto: Printscreen

Poznato je da je premijeru serije na RTS 1, nekoliko dana nakon premijernog emitovanja na kanalu Superstar, pogledalo skoro 2 miliona gledalaca. Zbog svega toga, poznata književnica i scenaristkinja hit telenovele otkriva da će „Tajne vinove loze“ sigurno dobiti drugu sezonu.

Sto posto će se raditi druga sezona serije jer je baš gledana i dopada se ljudima. Scenario za nastavak neću pisati ja, već najverovatnije Iva Mitrović i Marko Popović, koji su zajedno sa mnom pisali prvu sezonu. Divno je što se snima toliko serija i što gledamo domaću produkciju – kaže Mojsilovićeva za Informer, otkrivši i kako je došlo do toga da baš ona učestvuje u kreiranju serije.

Tajne vinove loze
foto: Promo

Pozvao me je reditelj Dejan Karaklajić i rekao mi da napišem priču, da bude nešto što će se dešavati na relaciji Subotica-Negotin. Smislila sam radnju, junake i njihove biografije, a Iva i Marko su zajedno sa Dejanom dorađivali i nadograđivali scenario – priča Mirjana. Mnogi su se pitali da li je bar delić priče inspirisan Bobićkinim privatnim životom, a ona poručuje:

Tajna vinove loze
foto: Printscreen

Ništa nije napisano iz mog ličnog iskustva. Svi junaci i njihovi odnosi poput ljubavi, mržnje, gorčine i zavisti izmišljeni su. Iskoristila sam svoj talenat u pisanju i uradila dobar posao.

Mirjani se posebno dopada uvodna numera za seriju, za koju prognozira da će postati veliki hit.

Pesmu “Tajna vinove loze” peva grupa “Frajle”, a muziku je napisao Zoran Simjanović. Mnogima se već dopala na prvo slušanje i može se pevati u kafani, a to je jedino merilo da li je neka pesma hit – kaže književnica.

Tajna vinove loze
foto: Printscreen

Akcenat priče stavljen je na dve porodice koje se bave proizvodnjom vina, a Mirjana smatra da će posle ove serije mnogi poželeti da se okrenu vinogradarstvu.

Serija će popularizovati vino u našoj zemlji iako Srbija važi za jednog od najboljih proizvođača rakije. Popularizovaće i naše prelepe predele koji se mogu videti u mnogobrojnim kadrovima ove melodrame – kaže Bobić Mojsilović.

Tajne vinove loze
foto: Promo

Glavne uloge tumače Vojin Ćetković, Sloboda Mićalović i Marko Vasiljević, a serija je rađena u produkciji “Telekoma Srbija” i „Metro produkcije“.

Bonus video:

(Espreso.rs/Filmtv.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.