BEZ TEKSTA! KLJUČNA SCENA iz serije "Tajne vinove loze" zbog koje će čitava Srbija ostati U ŠOKU!
Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković, Foto: Dragana Udovičić

priče iza kulisa

BEZ TEKSTA! KLJUČNA SCENA iz serije "Tajne vinove loze" zbog koje će čitava Srbija ostati U ŠOKU!

Istina koja isplivava na površinu...

Objavljeno:

Epizoda serije "Tajne vinove loze " počela pretpostavkama Verinog sina Marka da je njegov otac Vuk Tomović koji je ubrzo ušao u njihovu kuću.

Scena u kojoj Vera i Marko Smiljanić i Vuk Tomović sede za istim stolom, dok ona (Vera) i njena ljubav iz mladosti (Vuk) razmenjuju poglede koje govore više od bilo koje reči, odisala je napetošću i najavljivala da će doći do raspleta. I tako se i desilo.

Sloboda Mićalović
foto: printscreen

Vera koju igra Sloboda Mićalović Ćetković rekla je Marku (Marko Vasiljević) da je njegov otac, baš kao što je i on pretpostavljao, Vuk (Vojin Ćetković). Ispričala mu je sve detalje, da je sa 17. godina ostala u drugom stanju, da je želela da njegovom ocu kaže sve, ali da je od toga odustala kada je saznala da on čeka ćerku sa drugom ženom.

Odlučila je da sve ispriča sinu jer je videla da se on zbližava sa Vukovom ćerkom Anjom (Vanja Nenadić). Međutim, postoji mogućnost da ona nije Tomovićeva biološka ćerka, pa da neće btii prepreke za mladalačku ljubav.

- Imala sam 17 godina - rekla je ona sinu.

Ovakav rasplet mogao je da se očekuje i na samom početku emitovanja serije, koja se priokazuje na Prvom programu RTS-a, a bilo je još uzbudljivije od očekivanja.

Sloboda Mićalović, Vojin Ćetković
foto: Dragana Udovičić

Sloboda i Vojin su još jednom dokazali da su sjajan ljubavni tandem i na malim ekranima.

Serija "Tajne vinove loze" koja prikazuje priču o dve vinogradarske porodice Smiljanić i Tomović, koje su okružene intrigama i lažima, tek će doneti razrešenje porodičnih tajni.

Bonus video:

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.