ŠTA TI PRIČAŠ KAD NE MOŽEŠ NIJEDNOG DA ZADRŽIŠ! Prelepa glumica PODRŽALA ŽENE, a onda su je NAJSTRAŠNIJE IZVREĐALI!
Hale Beri, Foto: Printscreen Instagram

šokantno

ŠTA TI PRIČAŠ KAD NE MOŽEŠ NIJEDNOG DA ZADRŽIŠ! Prelepa glumica PODRŽALA ŽENE, a onda su je NAJSTRAŠNIJE IZVREĐALI!

Ona je naime, napisala da žene muškarcima ne duguju ništa, a posebno nisu dužne da trpe neke njihove loše stvari, ali se brzo suočila sa kritikama, pa i uvredama.

Objavljeno:

Holivudska glumica Hale Beri želela je objavom na Tviteru da osnaži žene, ali nakon što je podelila fotografiju koja je trebalo da bude podrška za pripadnice nežnijeg pola, našla se na udaru kritika.

Ona je naime, napisala da žene muškarcima ne duguju ništa, a posebno nisu dužne da trpe neke njihove loše stvari, ali se brzo suočila sa kritikama, pa i uvredama. "Ovo kaže žena koja ne može da zadrži muškarca", napisao joj je jedan Tviteraš, a ona nije oklevala da mu žustro odgovori. "Ko kaže da želim da zadržim pogrešnog čoveka? Jer... Ne želim", uzvratila je Hale. Ali tu nije kraj jer se na prethodnih komentar nadovezao još jedan pratilac. "Uz sva tvoja dostignuća, slavu, lepotu, čini se kao da ne možeš da zadržiš muškarca", poručio joj je.

Atraktivna glumica je ponovo odbrusila: "Ko je rekao da sam htela da ih zadržim? Želim da živim najbolji život, ako napravite pogrešan potez, ispravite se, vratite se i započnete iznova". Glumica je bila udata za bejzbol igrača Dejvida Džastisa, a par se razveo 1997. Posle toga je od 2001. do 2005. bila sa pevačem Erikom Beneom, a nakon što je on priznao da je varao srastali su se.

Slavna lepotica je utehu pronašla u zagrljaju modela Gabrijela Obrija sa kojim ima i ćerku Nahlu, ali je već 2010. došao kraj i ovoj ljubavi. Tri godine kasnije Hale je razmenila bračne zavete sa francuskim glumcem Olivijem Martinezom, a par je dobio i sina Mejsia. Hale je tvrdila da je reč o velikoj ljubavi, ali 2016. su se razveli. U septembru prošle godine otkrila je da je u vezi sa muzičarem Vanom Hantom.

Bonus video:

(Espreso.rs/Super žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.