NAJLEPŠA ŽENA NA SVETU IMA 3 PROPALA BRAKA: Muževi su je VARALI i PREBIJALI, a sada je KONAČNO našla ONOG pravog
On je divan i vrlo brižan čovek, Foto: Printscreen

posrećilo joj se

NAJLEPŠA ŽENA NA SVETU IMA 3 PROPALA BRAKA: Muževi su je VARALI i PREBIJALI, a sada je KONAČNO našla ONOG pravog

Doživela je negativna iskustva (s muškarcima)

Objavljeno:

Hale Beri (54) već se nekoliko meseci viđa s 50-godišnjim pevačem, tekstopiscem, multiinstrumentalistom i muzičkim producentom Vanom Hantom, što je objavom na Instagramu potvrdila u septembru, nakon što je prethodno nagovestila kako joj je neko nov i poseban ušao u život.

- Doživela je negativna iskustva (s muškarcima), ali Van je naučio kako ponovno voleti - i partnera, ali i sebe samu... On je divan i vrlo brižan čovek, a hemija između Hale i njega naprosto je neverovatna - rekao je izvor blizak paru za UsWeekly, a prenosi Dejli Mejl.

You’ve got to COORDINATE. #wearamask

A post shared by van hunt (@vanhunt) on

Lepa glumica iza sebe ima tri propala braka - s bejzbolašem Dejvidom Džastisom bila je od 1993. do 1997., s muzičarem Erikom Benetom od 2001. do 2005., a s kolegom Olivieom Martinezom od 2013. do 2016. godine. S glumcem ima 12-godišnju kćerku Nalu, a s bivšim partnerom, kanadskim manekenom Gabrielom Obrijem, dobila je sina Mejsija (7).

Back at the beach. ?

A post shared by Halle Berry (@halleberry) on

- Nije lako nositi se s razvodima, pogotovo kad su u njih umešana deca, ali čovek uči i iz tih negativnih iskustava, uči se iz svakog poraza. Svi ti odnosi bili su mi lekcije koje su me dovele do mesta na kojem sam trenuto. I dalje verujem u ljubav, verujem da jednostavno osetiš i znaš kad se pojavi taj neko pravi - izjavila je svojevremeno Beri.

foto: Printscreen

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Jutarnji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.