JUNACI SERIJE LA KASA DE PAPEL ODUŠEVILI CEO BALKAN: Srbin i Hrvat POSLALI poruku koja ovako veliča SFRJ! (FOTO)
Ovaj glumački dvojac je na Instagram objavio zajedničku fotografiju sa snimanja nove sezone serije, Foto: Printscreen

HIT

JUNACI SERIJE LA KASA DE PAPEL ODUŠEVILI CEO BALKAN: Srbin i Hrvat POSLALI poruku koja ovako veliča SFRJ! (FOTO)

Darko Perić je srpski glumac iz Kladova koji već godinama radi u Španiji

Objavljeno:

La casa de papel” je brzo postala jedna od najpopularnijih serija u Srbiji. Za to su delimično zaslužni balkanski glumci Darko Perić i Luka Peroš, koji u seriji igraju likove Helsinkija i Marseja.

Darko Perić je srpski glumac iz Kladova koji već godinama radi u Španiji, dok je Peroš hrvatski glumac koga smo mogli da gledamo u nizu domaćih projekata (“Žigosani u reketu”, “Larin izbor”, “Kud puklo da puklo”, “Papillon”). Ovaj glumački dvojac je na Instagram objavio zajedničku fotografiju sa snimanja nove sezone serije i tako pokazali da su veliki prijatelji i van seta.

Kao lokaciju fotografije su označili “SFR Jugoslaviju”. Perić je dodao komentar: “Valter i Prle… Borba se nastavlja!!! Tko zna,zna!” i dodao tagove “Valter brani Sarajevo”,”Yugang” i “Otpisani”. Istu sliku je postavio i Peroš i dodao stihove pesama “Majčiki” Idola kao i “Kak taubeka dva”.

Perić još od prve sezone serije igra lik Helsinkija, kome je pravo ime Mirko Dragić. Ubrzo je postao jedan od favorita među fanovima. Peroš se priključio tokom treće sezone i igra misterioznog Marseja. Obojica će se pojaviti u petoj i poslednjoj sezoni serije, koja pred publiku stiže sledeće godine.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.