BIO SAM DEKINTIRAN, ŽENA I DECA SU MI GLADOVALI KAD SAM UBIJEN U SERIJI: Izjadao se najzgodniji GLUMAC na PLANETI
Ovih dana Momoa nema problema s pronalaskom posla, Foto: Printscreen

TUŽNA PRIČA

BIO SAM DEKINTIRAN, ŽENA I DECA SU MI GLADOVALI KAD SAM UBIJEN U SERIJI: Izjadao se najzgodniji GLUMAC na PLANETI

Vrlo je izazovno kad imate bebe i potpuno ste u dugovima

Objavljeno:

Džejson Momoa kaže kako je gladovao i grcao u dugovima nakon što je ubijen u Igri prestola.

Slavni glumac u intervjuu za InStyle rekao je kako je nakon pojavljivanja u Igri prestola 2011. godine bio potpuno dekintiran.

foto: Printscreen

Kad se danas 41-godišnji glumac priključio postavi Igre prestolja u prvoj sezoni, imao je kuću u Los Anđelesu sa suprugom Lisom Bonet i njihovo dvoje dece. I dok je serija postala senzacija, njegov lik Kal Drogo ubijen je nakon samo 10 epizoda. Odjednom, Momoa kaže kako nije mogao ni plaćati račune svoje porodice.

Džejson sa suprugom Lisom Bonet
Džejson sa suprugom Lisom Bonetfoto: Printscreen

"Mislim, gladovali smo nakon Igre prestola", priznao je za InStyle. "Nisam mogao naći posao", nastavio je. "Vrlo je izazovno kad imate bebe i potpuno ste u dugovima."

Džejson se trudio naći stalan posao tokom sledećih nekoliko godina, ali sreća mu se okrenula 2016. godine kada je dobio ulogu Akvamena. Odjednom je u rukama imao superherojsku franšizu i daleko više novca u banci.

Ovih dana Momoa nema problema s pronalaskom posla, usprkos pandemiji. Zapravo, glumac kaže da je bukiran sve do 2024. godine, ali priznaje da još uvek ne može "verovati svom uspehu".

foto: Profimedia

A kad je nedavno izašao trejler za njegov nadolazeći film "Dina", Džejson je u neverici gledao svoje ime uz velike holivudske zvezde.

"Pisalo je Džoš Brolin, Džejson Momoa, Havijer Bardem... I pomislio sam: O moj Bože. Ne mogu verovati da je moje ime uz njih", rekao je. "Još uvek se osjećam kao dete, izbezumljeno."

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Index)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.