OSKAROVAC KONAČNO OTKRIO SVOJU NAJVEĆU TAJNU: Evo kako je SMRŠAO 20 kilograma za ULOGU koja ga je PROSLAVILA
Svi su pretpostavljali da se Mekonahi poslužio uobičajenom formulom - vežbanje, stroga dijeta i apstinencija od alkohola, Foto: Printscreen

tako je to bilo...

OSKAROVAC KONAČNO OTKRIO SVOJU NAJVEĆU TAJNU: Evo kako je SMRŠAO 20 kilograma za ULOGU koja ga je PROSLAVILA

Kada sam se već odlučio na to, postupio sam pametno

Objavljeno:

Nije tajna da je glumac Metju Mekonahi (50) neverovatno smršao zbog uloge u filmu "Dobri dileri iz Dalasa" iz 2013., koja mu je donela iz Oskara za najboljeg glavnog glumca. Međutim, ono što je manje poznato jeste način na koji je holivudski lepotan izgubio više od 20 kilograma.

foto: Printscreen

Svi su pretpostavljali da se Mekonahi poslužio uobičajenom formulom - vežbanje, stroga dijeta i apstinencija od alkohola. No, u podkastu The Joe Rogan Experience, glumac je otkrio kako je za vreme dijete pio alkohol koliko god je hteo.

foto: Printscreen

"Kada sam se već odlučio na to, postupio sam pametno. Dao sam sebi pet meseci da smršam. Doručkovao sam puding od tapioke ili nešto slično i belance od tri jajeta. Za ručak sam imao sam ribu i povrće, isto tako i za večeru, i vina koliko god mi je došlo da popijem. Gubio sam nešto više od 1,1 kilograma nedeljno bez da mahnito vežbam", ispričao je Mekonahi.

foto: Printscreen

Konačno je stigao na 61 kilogram težine, ali tvrdi kako nije sam sebe izvrgnuo torturi zbog uloge, objašnjavajući kako mu je najteže bilo doneti odluku.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Jutarnji list)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.