MISLILA SAM DA NEĆU MOĆI: Prelepa GLUMICA otkrila šta je SLAVNI reditelj tražio od nje u KULTNOM FILMU - MNOGO JE!
Nijednoj sceni nisam rekla 'ne', Foto: Printscreen

razotkrivanje

MISLILA SAM DA NEĆU MOĆI: Prelepa GLUMICA otkrila šta je SLAVNI reditelj tražio od nje u KULTNOM FILMU - MNOGO JE!

Moja prva reakcija bila je 'ah, ne znam baš'

Objavljeno:

Holivudska diva Nikol Kidman tokom uspešne karijere koja traje već desetećima utelovila je široku lepezu likova, a neke od tih uloga uključivale su "škakljive" scene golotinje i seksa - najznačajnija među njima definitivno je ona u filmu Stenlija Kjubrika "Širom zatvorenih očiju" iz 1999. godine.

Australka je u spomenutom erotskom trileru glumila s tadašnjim suprugom Tomom Kruzom, a reditelj je od nje zahtevao da se pred kamerama potpuno razgoliti.

1 / 7 Foto: Printscreen

- Rekao mi je 'želeću punu frontalnu golotinju', a moja prva reakcija bila je 'ah, ne znam baš'. Ali uspeli smo da se dogovorimo, postigli smo sjajan sporazum i sve je bilo regulisano ugovorom. Pokazao mi je scene koje su uključivale golotinju pre nego što bismo ih uopšte počeli snimati. Tako sam se mogla osećati potpuno sigurno. Stvarno sam bila maksimalno zaštićena i mogla sam samouvereno istražiti sve aspekte uloge koju su mi namenili. Nijednoj sceni nisam rekla 'ne', ali htela sam biti sigurna u to što radim, nisam žejela da mi se svi na setu smeju - rekla je Kidman u intervjuu za The New York Times.

foto: Printscreen

Nagrađivana glumica i u novoj HBO-ovoj mini-seriji "The Undoing" ima provokativnih scena, a australisska premijera očekuje se upravo ovih dana.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Jutarnji list)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.