NOVA KLEOPATRA JE PRELEPA JEVREJKA: Najava snimanja RIMEJKA čuvenog filma već je IZAZVALA ŽESTOKE SUKOBE
Ideja da se snimi novo ostvarenje o čuvenoj kraljici iz dinastije Ptolemejida, Foto: Printscreen

zanimljiva priča

NOVA KLEOPATRA JE PRELEPA JEVREJKA: Najava snimanja RIMEJKA čuvenog filma već je IZAZVALA ŽESTOKE SUKOBE

Studio Paramount Pictures planira snimanje biografskog filma o Kleopatri. Podsećamo vas, Elizabet Tejlor je igrala Kleopatru u istoimenom epskom ostvarenju iz 1963, a ko će ovog puta tumačiti slavnu egipatsku kraljicu, možete saznati u nastavku teksta…

Objavljeno:

Izraelska glumica Gal Gadot dobila je čast da na velikom platnu igra ženu koja je uspela da zavede i Julija Cezara i Marka Antonija. Novi film o Kleopatri će režirati Peti Dženkins, s kojom je Gadot već uspešno sarađivala na superherojskom filmu Čudesna žena (2017) i njegovom nastavku Čudesna žena 1984, koji bi trebalo da izađe krajem godine.

foto: Printscreen

Ideja da se snimi novo ostvarenje o čuvenoj kraljici iz dinastije Ptolemejida potekla je od Gal Gadot. Ona je angažovala scenaristkinju Laetu Kalogridis, koja je poznata po svom radu na filmovima Aleksandar (2004), Zatvoreno ostrvo (2010) i Alita: Borbeni anđeo (2019), ali i seriji Digitalni ugljenik, čiji je glavni autor.

foto: Printscreen

Još uvek nije poznato kada će početi snimanje filma o Kleopatri, niti kada će on izaći, ali su prve reakcije vlo žestoke, pogotoov na društvenim mrežama. Mnogima se ne sviđa da novu Kraljicu iz drevnog Egipa tumači izraelska glumica.

foto: Printscreen

Bonus video:

(Espreso.co.rs/City magazin)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.