Komedija „Sluga“ sa Milošem Bikovićem u glavnoj ulozi stiže u bioskope
Foto: Printscreen

film

Komedija „Sluga“ sa Milošem Bikovićem u glavnoj ulozi stiže u bioskope

Samo nekoliko dana posle premijere u Moskvi, u domaće bioskope premijerno stiže ruska komedija „Sluga“ sa Milošem Bikovićem u do sada neviđenoj ulozi – mladog, bogatog i bahatog momka koji sticajem okolnosti, dobija lekciju pravih vrednosti iz života.

Objavljeno: 13:17h

Premijera filma zakazana je za 27. decembar u bioskopu Sinepleks Ušće, a istog dana film će početi da se prikazuje na redovnom repertoaru bioskopa širom zemlje i regiona.

Biković glumi glavnog junaka Grigorija Grišu, raskalašnog mladića koji ne mari za druge, zbog čega njegov otac inscenira saobraćanu nesreću, iz koje će se njegov sin probuditi u prošlosti.

Griša se budi u prošlom veku, okružen seljacima, koji ne znaju za njegove „magične skalamerije“ poput mobilnog telefona i koji ga nimalo ne štede.

„Imamo neobičnu priču, vrlo zanimljiv scenario i markantne likove“, otkriva Biković, ističući da je tačno da igra razmaženog sina, ali da u njemu postoji zrnce dobrote koje će se tokom filma razvijati.

U filmu koji je režirao Klim Šipenko, pored Bikovića igraju i Ivan Ohlobistin, Marija Mironova, Aleksandr Samojlenko, Aleksandra Bortič, Olga Dibceva...

Distributeri filma su „Stars medija int“. i „Delius film“.

Bonus video:


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.