7 holivudskih zvezda koje boluju od NEIZLEČIVIH bolesti! Imaju sve pare i lepotu sveta, ali... (FOTO)

i oni su ljudi

7 holivudskih zvezda koje boluju od NEIZLEČIVIH bolesti! Imaju sve pare i lepotu sveta, ali... (FOTO)

Holivudske zvezde u istim problemima kao i svi drugi
Objavljeno:

Iako holivudske zvezde izgledaju nedodirljivo i svaki nedostatak vešto prikrivaju šminkom, ipak se mogu razboleti od istih bolesti kao i svi drugi ljudi. Ovo je 7 zvezda koje boluju od bolesti koje se ne mogu potpuno izlečiti, ali se mogu staviti pod kontrolu.

A photo posted by Nick Cannon (@nickcannon) on

1. Nik Kenon, voditelj emisije "Amerika ima talenat" i bivši muž Maraje Keri, boluje od lupusa koji utiče na rad njegovih bubrega. Reč je o imunološkoj bolesti koja napada zdravo tikvo, te može stvoriti probleme na koži, zglobovima, bubrezima.

A photo posted by Selena Gomez (@selenagomez) on

2. Selena Gomez je nedavno otkrila da boluje od iste bolesti koja joj zamalo nije izazvala moždani udar.

3. Najproslavljenija Plejboj zečica, Pamela Anderson, boluje od hepatitisa C još od 2002. godine. A o načinu na koji se zarazila menjala je mišljenje nekoliko puta. Prvo je optužila svog bivšeg muža Tomi Lija koji je negirao ove navode, a potom je rekla da je hepatitis C "zaradila" preko igle prilikom tetoviranja.

4. Hugo Viving, glumac slavne trilogije "Gospodar prstenova", boluje od epilepsije još od svoje 13. godine. Epilepsija stvara napade koji utiču kako na fizičke, tako i na mentalne funkcije.

5. Oskarovki Hali Beri je dijagnostikovan dijabetes još davne 1989. kada je imala svega 22 godine. Međutim, to nije omelo glumicu da ostvari zavidnu karijeru jer je ona vrlo odgovorna kada je u pitanju njeno zdravlje i kaže da konstantno vežba i drži dijetu.

6. Sara Hajlend, koja glumi u tv serijama "Štiklama do vrha" i "Moderna porodica", imala je ozbiljne probleme sa bubrezima. Iako ima svega 24 godine, već je imala transplantaciju, a donor je bio njen otac. 7. Avril Lavinj je imala nervni krah u jednoj emisiji jer joj je teško da se nosi sa lajmskom bolešću koja joj je dijagnostikovana. Ovu bolest prenose krpelji i ukoliko se ne leči adekvatnom terapijom, može da izazove zapaljenje pluća. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.