ZVANIČNO POTVRĐENO: NEĆE biti nikakvog nastavka IGRE PRESTOLA
Scena iz poslednje epizode, Foto: Profimedia

kraj, ali stvarno

ZVANIČNO POTVRĐENO: NEĆE biti nikakvog nastavka IGRE PRESTOLA

"Beniof i Vajs davno su doneli tu odluku i sve rade upravo onako kako su planirali"

Objavljeno:

Ukoliko ste se nadali da nakon završnice "Game of Thrones", kojom većina fanova nije zadovoljna, sledi neki nastavak serije, iz HBO potvrdili su kako nema nikakvog nastavka.

Predsednik HBO-ovog programa Kejsi Blojs izjavio je u intervjuu za The Hollywood Reporter kako apsolutno neće biti nastavka priče o igri prestola. Megapopularna televizijska serija, bazirana na knjigama Džordža R.R. Martina koje su ekranizovali reditelji Dejvid Beniof i D.B. Vajs završila se pre nekoliko dana, ostavljajući brojne fanove nezadovoljne. Mnogima koji žele više i nadaju se bilo kakvom nastavku priče, Blojs svojim izjavama ruši sve snove. "Beniof i Vajs davno su doneli tu odluku i sve rade upravo onako kako su planirali", rekao je Blojs.

Na pitanje postoji li bilo kakva mogućnost da barem lik Arje Stark i njene putešestvije zapadno od Vesterosa dobiju svoj nastavak, Blojs je bio jasan: "Ne, ne, ne. Ne želim likove iz ovog sveta koji su predivno kreirali staviti u neki drugi svet koji će neko drugi kreirati. Želim da ovo bude umetnički komad koji imaju". Međutim, samo zato što je isključena priča o nastavku, to ne mora značiti da fanovima neće biti dostupno još "Game of Thrones" sadržaja. Blojs kaže kako postoje tri projekta o "prikvelima". Da li to znači kako će fanovi dobiti još tri pogleda u Martinov svet? "Ko zna?! Ja o tome ne odlučujem, niti to isključujem", istakao je Blojs.

BONUS VIDEO: Game of Thrones: Redakcijska diskusija (duži video)

(Espreso.co.rs / Klix.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.