STAR WARS IX: Stigao prvi trejler (VIDEO)
Kadar iz trejlera, Foto: Printscreen/youtube

dugo očekivani film

STAR WARS IX: Stigao prvi trejler (VIDEO)

Otkriven i naslov poslednjeg nastavka

Objavljeno:

Na Star Wars proslavi koja se održala u Čikagu premijerno je prikazan i tizer trejler za poslednji, deveti deo popularne sage.

Epizodu IX je režirao Džej Džej Abrams koji je s velikim uspehom režirao i sedmi nastavak pod nazivom "The Force Awakens". Sve pojedinosti o finalnom delu sage su do sada bile nepoznanica, a pogotovo njegov naslov. Upravo je s trejlerom otkriven i on, pa će tako film nositi naziv "Star Wars: The Rise of Skywalker".

Nakon svega što se izdešavalo u prethodnim delovima, jasno je da će ovaj naslov, kao i sam trejler pobuditi mnoge teorije. Osim ranijih glumaca kao što su Dejzi Ridli, Oskar Ajzaks, Džon Bojega, Adam Drajver, Entoni Denijels, glumačku postavu će činiti Mark Hemil, Keri Fišer (uz pomoć arhivskih snimaka), te Bili Di Vilijem koji je glumio Landa Kalrisijana u originalnoj trilogiji.

Džej Džej Abrams je pre promocije izjavio kako će nakon završetka ove trilogije napraviti kratku pauzu sa sledećim Star Wars filmovima. Iako su već ranije najavljene čak dve nove trilogije, od kojih će jednu raditi Rajan Džonson, a drugu Dejvid Beniof i D.B. Vejs (Game of thrones), Abrams je rekao kako su one u razvoju, ali nisu u planu za skorije objavljivanje. Ipak, uz novi striming servis koji Dizni pokreće ove godine dobićemo i nekoliko Star Wars serija: Tha Mandalorian, te Rogue One prikvel seriju.

Star Wars: The Rise of Skywalker u bioskope stiže 20. decembra.

BONUS VIDEO: DUŠAN PETROVIĆ: Jedan bend ne čini njegova muzika, nego ljudi (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Ziher.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.