PORODICA ADAMS sada i u aminiranoj verziji (VIDEO)
Porodica Adams, Foto: Printscreen/youtube

TREJLER

PORODICA ADAMS sada i u aminiranoj verziji (VIDEO)

Ovaj film zamišljen je kao akciona komedija koja prati porodicu Adams

Objavljeno:

MGM su predstavili prvi trejler za animirani ribut televizijskog i filmskog klasika “Porodica Adams” (“The Addams Family”).

Režija je poverena Gregu Tirnanu i Konradu Vernonu, dok je originalni scenario Čarlsa Adamsa iz 1938. godine adaptirao Met Liberman.

Ovaj animirani film, zamišljen je kao akciona komedija koja prati porodicu Adams, čija se svakodnevnica menja kada se moraju nositi sa tv voditeljkom i novinarkom koja ih proganja nastojeći da njihov život pretvori u rijaliti seriju. Voditeljka se pojavljuje usred priprema za jedno od prepoznatljivih porodičnih slavlja, koje Adamsovi organizuju.

“Porodica Adams” je u stvari predstavljala satiru na ideal američke porodice – bogata i ekscentrična porodica koja uživa u morbidnim stvarima i nema pojma da je „normalni” svet smatra zastrašujućom.

No, serijal je u nekom trenutku posao toliko popularan, da je televizija ABC 1964. godine napravila igranu verziju na osnovu rada Čarlsa Adamsa.

Nakon filmke adaptacije i televizijskog serijala iz 1990-ih, “Porodica Adams” sada dobija i svoju animiranu verziju u kojoj glasove likovima pozajmljuju Šarliz Teron, Kloi Grejs Morec, Oskar Ajzak, i drugi.

Premijerno prikazivanje ”Porodice Adams” nas očekuje 11. oktobra.

BONUS VIDEO: Espreso Live Session #4: Ana Avramov (VIDEO)

(Espreso.co.rs / Bosonoga)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.