Džim Keri oživljava glumačku karijeru u TV seriji (VIDEO)
Foto: Printscreen/youtube

premijera stiže

Džim Keri oživljava glumačku karijeru u TV seriji (VIDEO)

Emitovanje počinje 9. septembra na kanalu Showtime

Objavljeno:

Nakon niza manje zapaženih uloga i filmova, Džim Keri će se po prvi put naći u glavnoj ulozi u nekoj TV seriji. "Kidding" je komedija-drama koji je kreirao Dejv Holstin, a režirao Mišel Gondri, s kojim je Keri ranije sarađivao na filmu "Večni sjaj besprekornog uma".

Radnja serije vrti se oko Džefa, televizijskog voditelja za decu koji nastupa pod nazivom Gospodin Pikls. U sinopsisu stoji da je on zaštitno lice multimilionerske poslovne imperije, ali da doživljava ličnu tragediju i komplikacije u porodičnom životu, sa kojima mora da se suoči.

Serija je za sada doživela različite kritike novinara koji su imali priliku da je pogledaju, pa tako IndiWire ocenjuje Kerijevu glumu kao "izuzetnu" i "iznijansiranu", dok Entertainment Weekly karakteriše seriju kao "gorko-slatku sagu". Sa druge strane, TVLine ocenjuje da je "negde između komedije i drame, ali da nije uspešna ni u jednom ni u drugom".

Džim Keri se proslavio još sredinom devedesetih godina u nizu komičarskih uloga, da bi u kasnijoj fazi karijere sve više stremio dramskim rolama i priznanju kritike, naročito kroz filmove "Trumanov šou" ili "Večni sjaj besprekornog uma". U poslednjih nekoliko godina kritika i publika ga pomalo zaboravljaju, a na internetu se pojavljuje i video u kome se Keri posvećuje slikarstvu i istražuje druge medije za svoje umetničko izražavanje.

NE PROPUSTITE

OPADANJE KOSE, SVRAB I PERUT: Kako se prirodnim putem rešiti ovih upornih pojava

KAKO ODABRATI NAJPOVOLJNIJI KREDIT? Možda vam ovi saveti pomognu!

Ipak, kako je televizijski format u poslednjih 10-15 godina doživeo pravu renesansu, te oživeo mnoge karijere glumaca u silaznoj putanji, za očekivati je da i Džim Keri ponovo dospe u centar pažnje kritike i filmofila.

BONUS VIDEO: JUŽNI VETAR OSVOJIO 4 NAGRADE U NIŠU: Naisa za Miloša Bikovića, ovim snimkom je oduševio PUBLIKU!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.