OD KOSOVA DO POKAZIVANJA SREDNJEG PRSTA NA VEŠALIMA: Ovako izgledaju SVI predizborni spotovi za izbore u Srbiji
Predizborni spotovi, Foto: Printscreen

ko se kako snašao

OD KOSOVA DO POKAZIVANJA SREDNJEG PRSTA NA VEŠALIMA: Ovako izgledaju SVI predizborni spotovi za izbore u Srbiji

Ukoliko ste neki propustili...

Objavljeno: 18:59h

Izbornu kampanju u Srbiji obeležila je korona, ali i mali broj mitinga i predizbornih aktivnosti. Ipak, predizbornih spotova i maštovitosti nije manjkalo.

Jedan od spotova koji je privukao najviše reakcija, i to ne baš sjajnih, jeste video Ujedinjene demokratske Srbije u kome predstavnicu ove izborne koalicije Gordanu Čomić streljaju, i gađaju papirom, a ona izlazi iz tog napada živa i sa srednjim prstom visoko podignutim.

Takođe, koalicija Ujedinjena demokratska Srbija (UDS), koja okuplja partiju Nenada Čanka, Koaliciju 21, Stranku moderne Srbije, Vojvođanski front i Građanski demokratski forum, objavila je spot koji se danas najviše komentariše na društvenim mrežama.

Marko Đurišić i Nenad Čanak stoje napolju po nevremenu, ali ne odustaju i ispaljuju poruke, tačnije one društvene segmente, koje smatraju najproblametičnijim, a na kraju lider Lige socijademokrata Vojvodine opsuje.

U osvit izbora Čanak i ekipa izbacili su i ovaj spot:

Predizborni spotovi vladajuće Srpske napredne stranke su bili raznovrsni, a poslednji u nizu propagira veru u uspeh i napredak Srbije.

U spotu se pojavljuje i robot Ema koji je privukao dosta pažnje u javnosti.

Spot socijalista u kom se oko lidera stranke Ivice Dačića okuplja grupa sivih, bezličnih bića bio je inspiracija za veliki broj parodija, ali je jedno sigurno, privukao je dosta pažnje.

Ipak, on nije bio jedini.

Predstavnici izborne liste „Milan Stamatović–Zdravo da pobedi–Dragan Jovanović–Bolja Srbija–Zdrava Srbija“ takođe imaju zanimljiv predizborni spot.

Koalicija "Nek maske padnu", koja okuplja Zelenu stranku i partiju nekadašnjeg premijera Srbije Zorana Živkovića, objavila predizborni spot sa ključnim porukama svog delovanja.

A evo i ostalih predizbornih spotova:

* POKRET LEVIJATAN – ŽIVIM ZA SRBIJU I DR JOVANA STOJKOVIĆ

* SERGEJ TRIFUNOVIĆ – POKRET SLOBODNIH GRAĐANA

* SUVERENISTI

* Grupa građana: 1 od 5 miliona

* Narodni blok

* Aleksandar Šapić - Pobeda za Srbiju

* Akademik Muamer Zukorlić – Samo pravo – Stranka pravde i pomirenja (SPP) – Demokratska partija Makedonaca (DPM)/ Akademik Muamer Zukorlić – Samo pravo – Stranka pravde i pomirenja (SPP) – Demokratska partija Makedonaca (DPM)/ Akademik Muamer Zukorlić – Samo pravo – Stranka na pravda i pomirenije (SPP) – Demokratska partija na Makedoncite (DPM)

* Milica Đurđević Stamenkovski – Srpska stranka Zavetnici

* METLA 2020

* SDA SANDŽAKA DR SULEJMAN UGLJANIN

* Vajdasági Magyar Szövetség-Pásztor István – Savez vojvođanskih Mađara – Ištvan Pastor

* DR VOJISLAV ŠEŠELJ – SRPSKA RADIKALNA STRANKA

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.