JUTKA IZLAZI NA IZBORE A OVAKO SE REKLAMIRA: Cela Srbija bruji o OVOME!
Foto: printscreen

sramota

JUTKA IZLAZI NA IZBORE A OVAKO SE REKLAMIRA: Cela Srbija bruji o OVOME!

Da nije reč o šali nego o crnoj zbilji svedoče i objave fotografija na društvenim mrežama

Objavljeno:

Doskorašnji predsednik opštine Brus Milutin Jeličić Jutka, inače optužen za seksualno uznemiravanje svoje nekadašnje saradnice Marije Lukić, izlazi na izbore.

I ne, neće biti na listi SNS, a izgleda ni SRS, ali ga to ne sprečava da uđe u igru na lokalu, ovog puta pod plaštom grupe građana "Za moderan Brus", čiji je nosilac. Tako će Jutka, samo u drugom "odelu", nastaviti tamo gde je stao i pokušati da se izbori se za još malo vlasti sa koje je, pod pritiskom javnosti, "skinut".

Da nije reč o šali nego o crnoj zbilji svedoče i objave fotografija na društvenim mrežama gde korisnici dele kako se skupljaju potpisi za ovu listu - izjava uslikana, a nosilac liste i dokazano Milutin Jeličić Jutka.

Na društvenoj mreži Twiter, objavljena je fotografija koja ovu priču pokrepljuje.

Korisnici Twitera dele fotografije na kojima se skupljaju potpisi za ovu listu - izjava uslikana, a nosilac liste i dokazano Milutin Jeličić Jutka.

Dakle, seksualni predator nije više SNS kadar, ali to ga po svoj prilici nije sprečilo da sam za sebe osmisli grupu građana i tako opet pokuša da dođe na vlast.

Da ironija bude veća, grupa građana nosi naziv "Za moderan Brus" što je daleko od svega onoga po čemu javnost Jutku prepoznaje: šovinizam, nepismenost, napasništvo, pohlepa, ali i ono o čemu se već naveliko govori - "šurovanje" sa nazadnim radikalima.

Ova, još uvek nezvanična kadidatura, izazvala je niz komentara na društvenim mrežama, pa je jedan korisnik napisao: "Sa njim smo metropola".

Daleko od ironije i smeha, u stvarnosti Jutka se suočava sa suđenjem za seksualno napastvovanje Marije Lukić, koje na sve načine pokušava da pretvori u farsu. On se na poslednjem ročištu nije pojavio, a sledeće je zakazano za 11. mart. Ako, kako ga u javnosti mnogi krste, seksualni predator ni tada ne dođe, sudija je naložio prinudno privođenje.

Jeličićev advokat je, inače, na tom poslednjem ročištu i pretio sudiji.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.