RADIKALI PREDALI IZBORNU LISTU: Nema šanse da pogodite koji im je SLOGAN!
Vojislav Šešelj, Foto: Beta/Milan Obradović

OGLASILI SE

RADIKALI PREDALI IZBORNU LISTU: Nema šanse da pogodite koji im je SLOGAN!

Zamenik predsednika SRS Aleksandar Šešelj kazao je da je ta partija prikupila više od 11.000 potpisa za "relativno kratko vreme", s obzirom kako je dodao, da nisu bili privilegovani u zakazivanju javnih beležnika

Objavljeno: 09:03h

Srpska radikalna stranka (SRS) predala je sinoć Republičkoj izbornoj komisiji (RIK) izbornu listu, a nosilac liste je predsednik stranke Vojislav Šešelj.

Zamenik predsednika SRS Aleksandar Šešelj kazao je da je ta partija prikupila više od 11.000 potpisa za "relativno kratko vreme", s obzirom kako je dodao, da nisu bili privilegovani u zakazivanju javnih beležnika.

"Od predstojećih izbora očekujemo da SRS, jedina parlamentarna opoziciona stranka koja se zalaže za prekid Evropskih integracija i orijentaciju Srbije ka integraciji sa Ruskom Federacijom, i dalje odlučno zastupa tu politiku u sledećem sazivu srpskog parlamenta i nastojaćemo da ostvarimo još bolji rezultat (nego prošlim izborima)", naveo je Šešelj.

On je rekao da se na izbornoj listi nalaze stranački funkcioneri, potpredsednici stranke, predsednici opštinskih i okružnih odbora.

"Mi kao stranka koja postoji već 30 godina smatrali smo da se na izborima kandiduju stranački programi, politike. Mi smo kandidovali naše funkcionere. Za ovih 30 godina mi nismo znali da su parlamentarni izbori takmičenje ko ima bolje pevače, ko bolje igra košarku i tako dalje. Mi smo na naše kandidate ponosni i nemamo potrebu da ih krijemo iza bilo koga drugog", kazao je Šešelj.

Drugi na listi je potpredsednik SRS Milorad Mirčić, treća je poslanica u Skupštini Ljiljana Mihajlović dok će radikali na predstojećim lokalnim i parlamentarnim izborima nastupati pod sloganom "Dosledno".

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.