Predstavljamo vam Huawei Watch GT 3: Promenite navike i vežbajte sa stilom
Ilustracija, Foto: Promo

inovacije i elegantni dizajn

Predstavljamo vam Huawei Watch GT 3: Promenite navike i vežbajte sa stilom

Narukvica od nerđajućeg čelika donosi elegantan, poslovni izgled, baš kao i narukvica napravljena od visokokvalitetne teleće kože, a koja je odličan izbor i kod svakodnevnih casual odevnih kombinacija

Objavljeno: 09:37h

Huawei Watch GT 3 je savršen spoj inovacija i elegantnog dizajna. Uz njega ćete na svojoj ruci imati i upečatljiv aksesoar i uređaj koji će vas motivisati da pratite sebe, svoje zdravstvene parametre i svoje kretanje.

Kažu da apsolutno savršenstvo ne postoji. Jednostavno, neki će uvek slegati ramenima na ono što druge nedvosmisleno privlači. Zato je Huawei odlučio da napravi toliko kombinacija da će svako moći da pronađe svoju dozu savršenstva. Reč je o kaiševima. Huawei Watch GT 3, u zavisnosti od modela, nudi širok izbor kaiševa za svačiji ukus. Posebno dizajnirana leptir-kopča savršeno naleže na svačiji zglob, a uz pomoć dugmeta na poleđini možete jednostavnim klikom podešavati obim po vašoj želji.

1 / 4 Foto: Promo

Narukvica od nerđajućeg čelika donosi elegantan, poslovni izgled, baš kao i narukvica napravljena od visokokvalitetne teleće kože, a koja je odličan izbor i kod svakodnevnih casual odevnih kombinacija. Kaiš od fluoroelastomera takođe može biti vaš izbor i odličan je dodatak uz ležerniju odeću. Model od 42 mm dolazi i u varijanti sa milanskim kaišem u zlatnoj boji koja ga čini posebno upečatljivim.

Bez obzira na to za koji kaiš se odlučili – vežbaćete sa stilom. A na raspolaganju vam je više od 100 režima za vežbanje. Plivajte, šetajte, trčite, radite jogu, vozite bajs – vaš AI trener će ispratiti rezultate i motivisati vas da ih narednog dana nadmašite. Prilikom rada sat se može povezati i sa drugom opremom, poput trake za trčanje ili eliptične veslačke mašine, tako da je Watch GT 3 idealan saputnik za teretanu.

One koji žele da se pripreme za naredni maraton, ili da povećaju broj istrčanih kilometara, obradovaće i obuka koju Watch GT 3 omogućava. Naime, uređaj na osnovu istorije vaših podataka procenjuje vaše sportske sposobnosti i donosi profesionalni plan trčanja za svaki dan treninga.

Ovaj pametni sat pratiće i vaše zdravstvene parametre. Pre svega SpO2, odnosno zasićenost krvi kiseonikom, temperaturu kože i nivo stresa. Novi pametni sat je opremljen TruSeenTM 5.0+ tehnologijom za precizno praćenje otkucaja srca koja vas vodi do efikasnijeg vežbanja. Huawei Watch GT 3 opremljen je Huawei TruSleep™ 2.0 tehnologijom koja prati faze spavanja, disanje, kvalitet sna i puls u realnom vremenu. Ako imate problema sa spavanjem, vaš pametni sat će vam pomoći da identifikujete šest najčešćih uzroka i ponudiće vam stotine predloga za poboljšanje.

Osim toga, novi Huawei GT 3 ima bateriju koja može trajati i do 14 dana za verziju od 46 mm i do 7 dana za verziju od 42 mm. Pouzdana baterija omogućava vam da u potpunosti uživate u svim funkcijama koje donosi elegantni Huawei Watch GT 3.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.