NA VAŠEM TELEFONU ĆETE SADA MOĆI NEŠTO O ČEMU STE SAMO SANJALI: Gugl uvodi novu opciju koja će obradovati korisnike
Revolucija Gugl Hrom-a, Foto: EPA/SASCHA STEINBACH

REVOLUCIJA

NA VAŠEM TELEFONU ĆETE SADA MOĆI NEŠTO O ČEMU STE SAMO SANJALI: Gugl uvodi novu opciju koja će obradovati korisnike

Gugl Hrom je i dalje najpopularniji browser za Android, a Statcounter ističe da servis ima tržišno učešće od preko 60 procenata

Objavljeno:
  • 1

Pretraživač Gugl Hrom za Android će uskoro korisnicima omogućiti da kreiraju raspored preuzimanja sadržaja/ažuriranja, čime će se pregledač efektivno transformisati u "file download manager".

Nova funkcija će od korisnika tražiti informaciju o tome da li žele da se fajlovi preuzimaju po povezivanju na Wi-Fi ili određenog datuma, odnosno u određeno vreme. Ovo će biti od značaja za one koiji imaju restriktivne pakete kod provajdera, ili za one koji imaju neograničen protok u okviru određenog perioda tokom dana.

Iako funkcija kreiranja rasporeda za preuzimanje sadržaja trenutno nije dostupna u stabilnom Gugl Hrom buildu za Android, moguće ju je aktivirati u "Enable download later" polju u okviru Canary builda za Gugl Hrom 86.

Gugl Hrom je i dalje najpopularniji browser za Android, a Statcounter ističe da servis ima tržišno učešće od preko 60 procenata. Nova 'download later' funkcija će sigurno pomoći da se održi popularnost Hroma.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media