Konkurs za novu sezonu „NIS Calling“ prakse je u toku
Konkurs u toku, Foto: Promo

PRIJAVITE SE

Konkurs za novu sezonu „NIS Calling“ prakse je u toku

Ovo je četvrta sezona „NIS Calling“ prakse koju organizuje kompanija

Objavljeno: 11.02.2021. 16:57h

Prijave za program traju do 20. februara, 2021. a svi zainteresovani studenti mogu se prijaviti putem linka https://posao.nis.rs/prijava/nis-calling-praksa-3.

Kako bi studentima omogućila sticanje radnog iskustva, ali i više fleksibilnosti za praksu, kompanija NIS je i ove godine pokrenula program „NIS Calling“ koji se zasniva na 320 sati prakse koje studenti mogu da iskoriste tokom tri meseca i usklade ih sa obavezama na fakultetu.

Program omogućava studentima treće, četvrte i pete godine studija (master ili apsolvent), da tokom različitih sezona u godini konkurišu za praksu u NIS-u, u skladu sa traženim pozicijama poput oblasti prodaje, istraživanja i proizvodnje nafte i gasa, prerade nafte, naftnih i tehničkim servisima, HSE-u, kontrolingu i IT-u.

Ovo je četvrta sezona „NIS Calling“ prakse koju organizuje kompanija. Tokom programa, svaki student će imati svog mentora koji će pratiti njegov razvoj i biti im oslonac i podrška tokom adaptacije na novu poslovnu sredinu i realizacije svih aktivnosti, a pored praktičnog angažovanja, studenti će imati šansu i da se dodatno obrazuju i razviju svoje veštine kroz različite radionice.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.co.rs


Adria media