5 razloga DA SE ODLUČITE ZA satelitsku televiziju!
m:SAT tv, Foto: Promo

nova usluga na tržištu

5 razloga DA SE ODLUČITE ZA satelitsku televiziju!

Na kvalitet slike ne utiču ni vremenske neprilike, jake padavine ili vetrovi

Objavljeno:

Mobilna telefonija Srbije je nedavno tržištu predstavila novu uslugu m:SAT tv koja pruža mogućnost gledanja televizijskog programa putem satelita na bilo kojoj lokaciji u Srbiji.

Osnovna prednost ove usluge ogleda se upravo u nepostojanju prepreka, tehničkih niti bilo kojih drugih, da se korisnicima omogući gledanje velikog broja televizijskih kanala u vrhunskom kvalitetu slike bez obzira gde se oni nalaze. Na kvalitet slike ne utiču ni vremenske neprilike, jake padavine ili vetrovi. Sve što je potrebno jeste da se postavi satelitska antena i instalira risiver (prijemnik) i uživanje može da počne.

Ovo su razlozi zbog kojih treba da se odlučite za satelitsku televiziju:

  1. DOSTUPNOST – Sigurno ste više puta do sada čuli odgovor „nema tehničkih mogućnosti“ od čega vam se digla kosa na glavi, naravno ako je niste do sada počupali od muke. Sada to više nije slučaj, jer usluga satelitske televizije m:SAT tv vam omogućava prijem televizijskog signala gde god se nalazili. Vikendica, selo, grad, planina. Za m:SAT nema prepreka.
  2. PONUDA KANALA – Konačno ćete biti u prilici da u svojoj kući na selu ugostite najbolje fudbalere današnjice ili u vikendici sve zvezde najboljih domaćih serija. Bogatu ponudu od 130 kanala, atraktivnom posebno čini 5 kanala Arena sport televizije, kao i kanal SuperStar TV – dom najboljih serija i filmova.
  3. CENA – Više će vas koštati gorivo da stignete do vaše vikendice nego mesečna pretplata za m:SAT tv i to je sve što bi trebalo da znate o ceni ove usluge.
  4. KAMPANJA – Verujemo da nakon što ste saznali da je cena instalacije opreme 1 dinar, a mesečna pretplata već od 799 dinara, ne možete ni da pretpostavite da ćete prvih 5 meseci uslugu plaćati 1 dinar mesečno. Nemojte posle reći da niste imali novca za gorivo do vikendice.
  5. NEKA VAŠE CVEĆE I VEŠ NA SUŠILICI DOBIJU DRUŠTVO NA TERASI. DODAJTE IM ANTENU.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.