Budite nevidljivi na VIBERU: 6 opcija za koje VEROVATNO niste ZNALI da postoje
Viber, Foto: Viber

OTKRIVAMO

Budite nevidljivi na VIBERU: 6 opcija za koje VEROVATNO niste ZNALI da postoje

Šta možete da uradite kada ne želite da obrišete staru konverzaciju koja vam ne treba, a koju ne želite da obrišete...

Objavljeno: 13:31h

Ako u svom Viber nalogu imate neku konverzaciju koja vam više nije potrebna, a koju ne želite da obrišete, popularna aplikacija ima rešenje za vas.

Viber, naime, korisnicma omogućava da sakriju neki svoj prethodni čet. Ako i vi želite isto da uradite, potrebno je da pratite sledeća uputstva:

Sakrijte konverzaciju

Otvorite čet koji želite da sakrijete sa ekrana, a zatim opciju informacija o razgovoru. Odaberite "Sakri ovaj razgovor" (Hide this chat). Kada/ako se to zatraži od vas, postavite svoj PIN broj. Razgovor je sada skriven.

Otvorite skrivenu konverzaciju

Otvorite aplikaciju Viber, a onda u polje za pretraživanje unesite svoj PIN. Pogledajte tu listu skrivenih razgovora i odaberite onaj koji želite da otvorite.

Otkrijte skrivenu konverzaciju

Otvorite prepisku. Otvorite ekran sa informacijama o razgovoru. Odaberite "Otkri ovaj razgovor" (Unhide this chat). Unesite svoj PIN ili skenirajte svoj Touch ID (iPhone). Razgovor će se ponovno pojaviti u aplikaciji na uobičajen način.

Notifikacije o skrivenom četu

Kad dobijete poruku u skrivenom razgovoru, stići će vam obaveštenje da "imate novu poruku", ali ne i ono što u njoj piše. Da biste je pročitali, otvorite Viber, pa u polje za pretraživanje unesite svoj PIN.

Promenite PIN

Otvorite aplikaciju, pa zatim "Više" (More). Odaberite Postavke (3 tačkice) > Podešvanja / Settings > Skriveni razgovori / Hidden Chats > Promeni PIN / Change PIN. Zatim upišite sadašnji PIN i promenite ga u polju predviđenom za to, prenosi Tportal.

Resetujte PIN

Odaberite: Više / More > Podešavanja / Settings > Privatnost / Privacy > Skriveni razgovori > Resetuj PIN. Obratite samo pažnju na to da će se, ako resetujete PIN, iz aplikacije biti izbrisati svi vaši trenutno skriveni razgovori.

PC i tablet

Sakriveni razgovori nisu dostupni u verziji Viber aplikacije za PC i tablet. Zato putem tih uređaja nećete moći da sakrijete razgovor. Takođe, ako ste ga sakrili putem telefona, neće vam biti dostupan putem računara ili tableta.

Bonus video:

02:29

Espreso anketa

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.