Dveri najavile TV duel Boška Obradovića i Aleksandra Vučića, iz kabineta predsednika kažu da je reč o provokaciji
Boško Obradović je bio jedan od najaktivnijih u kampanji, Foto: Beta

šta se dešava

Dveri najavile TV duel Boška Obradovića i Aleksandra Vučića, iz kabineta predsednika kažu da je reč o provokaciji

Iako su Dveri najavile duel, potvrde nema

Objavljeno: 08:05h

Dveri su saopštile da će na TV Hepi biti održan duel lidera tog pokreta Boška Obradovića i predsednika Srbije i Srpske napredne stranke Aleksandra Vučića, i da će nakon toga građanima Srbije biti jasno zašto je Vučić taj duel izbegavao godinama. Dveri navode da je informativnoj službi tog pokreta dostavljen poziv producenta emisije "Dobro jutro, Srbijo" TV Hepi, na "istorijski duel Boška Obradovića i Aleksandra Vučića". - Iako je poziv stigao kasno, producent TV Hepi je zahtevao da Boško Obradović potvrdi uredniku Milomiru Mariću da će doći, što je ovaj sa zadovoljstvom odmah i učinio i time ispunio obećanje da će prihvatiti duel sa Vučićem bilo kad i bilo gde - navode Dveri.

Taj pokret poručio je da će posle sutrašnje emisije građanima Srbije biti sasvim jasno "zašto je Vučić izbegavao duel sve ove godine". Gostovanje Boška Obradovića i Aleksandra Vučića na TV Hepi zakazano je za 8.30, dodaju Dveri i poručuju: "Vučiću, spremi se. Boško dolazi, ti odlaziš".

Kako piše Informer, međutim, izvor iz Predsedništva Srbije kaže da su "upoznati sa ovom grubom provokacijom lidera Dveri, ali da zbog toga predsednik Vučić neće odustati od zakazanog gostovanja na TV Hepi".

- Predsedniku ne pada na pamet da zbog ove pretnje Obradovića otkaže gostovanje na TV Hepi koje je ugovoreno još pre 10 dana. Boško može da proba šta god hoće, ali morao bi da zna da Vučić nije ni Goca Uzelac ni Mara Dragović - poručio je izvor Informera iz Predsedništva Srbije.

Boško Obradović je jutros objavio sledeći Tvit:

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.