Jovanović (DSS): Posle izbora razgovori samo sa opozicijom
Miloš Jovanović, Foto: Beta

izbori u beogradu

Jovanović (DSS): Posle izbora razgovori samo sa opozicijom

Istakao je da je Demokratska stranka Srbije izvršila smenu generacija, ali da i dalje "na ozbiljan i državotvoran način nastavlja borbu da se Srbija dovede u red".

Objavljeno:

Demokratska stranka Srbije (DSS) je spremna da nakon beogradskih izbora razgovara samo sa strankama opozicije, izjavio je predsednik te stranke i kandidat za gradonačelnika Miloš Jovanović.

Predsednik DSS je, u intervjuu za Kurir, istakao da je Demokratska stranka Srbije izvršila smenu generacija, ali da i dalje "na ozbiljan i državotvoran način nastavlja borbu da se Srbija dovede u red". Govoreći o programu stranke za izbore u prestonici, Jovanović je naglasio da je potrebno menjati navike, posebno pomenuvši potrebu da se više koristi javni prevoz, a manje sopstveni automobili. - U perspektivi, do kraja mandata, nudimo da gradski prevoz bude besplatan. Nismo protiv metroa, ali danas ni kao grad, ni kao država, nemamo ekonomsku snagu za projekat koji vredi izmedju četiri i pet milijardi evra - ocenio je kandidat za gradonačelnika DSS.

On se založio za pravljenje "Koridora kulture", s idejom da se kulturno-istorijska celina Kalemegdana pešačkim mostom poveže sa Ušćem, gde bi, pored Muzeja savremene umetnosti, bila izgradjena zgrada beogradske opere i baleta.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.