Mihailović: Svi monarhisti da glasaju za POKS
Vojislav Mihailović, lider POKS, Foto: Fonet

ZALAŽE SE ZA OBNOVU KRALJEVINE SRBIJE

Mihailović: Svi monarhisti da glasaju za POKS

Kandidat za gradonačelnika je dodao da će POKS biti veliko iznenađenje na izborima jer je nova stranka, sa programom koji je potpuno drugačiji od svih drugih

Objavljeno:

Kandidat za gradonačelnika Beograda Pokreta obnove Kraljevine Srbije (POKS), Vojislav Mihailović, pozvao je danas sve monarhiste da glasaju za listu "Predrag Marković - Pokret obnove Kraljevine Srbije", jer je to prvi korak ka vraćanju monarhije u Srbiju. - Na ovim izborima treba da se prebrojimo, da vidimo koliko je monarhista, a koliko republikanaca u Beogradu. Jasno nam je da nećemo dobiti baš svaki monarhistički glas, ali s obzirom na to da je više od 30 odsto Beograđana za obnovu Kraljevine Srbije, mi izborni cenzus ne dovodimo u pitanje - mi ćemo ga imati - kazao je Mihailović.

On je, kako se prenosi u saopštenju POKS-a, rekao da će za njih glasati ne samo monarhisti nego i svi ljudi koji baštine porodične i tradicionalne vrednosti, kao i svi oni koji imaju demokratsku svest. Kandidat za gradonačelnika je dodao da će POKS biti veliko iznenađenje na izborima jer je nova stranka, sa programom koji je potpuno drugačiji od svih drugih, sa idejom koja je neukaljana i ljudima koji nisu kompromitovani.

Bonus video Espreso intervju: Članovi liste NOPO izneli svoje planove za Beograd!

(Espreso.co.rs/ Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.