Jeremić: Promenićemo vlast ako nas dovoljno izađe na izbore
Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić, Foto: Fonet

TRIBINA NARODNE STRANKE

Jeremić: Promenićemo vlast ako nas dovoljno izađe na izbore

Jeremić je istakao da je vlast uspostavila "totalitaran poredak" kojem su neophodne stalne i ubedljive pobede, a samo jedni izgubljeni izbori brzo bi izazvali rušenje čitavog sistema vlasti SNS-a u celoj Srbiji

Objavljeno:

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je da je pobeda opozicije na beogradskim izborima izvesna ako 4. marta budu glasali građani nezadovoljni vlašću Srpske napredne stranke, jer su oni u velikoj većini. Na tribini Narodne stranke "Hajde da se ne lažemo" u beogradskom pozorištu Slavija, Jeremić je sinoć kazao da je tek svaki četvrti Beograđanin zadovoljan kako SNS upravlja Beogradom. "Vlast će učiniti sve i upotrebiće sva sredstva, dozvoljena i nedozvoljena da ga izvede na izbore. Zato je važno da i mi, koji smo većina, izađemo na izbore i promenimo prvo vlast u Beogradu, a potom i u celoj Srbiji", rekao je Jeremić.

Jeremić je istakao da je vlast uspostavila "totalitaran poredak" kojem su neophodne stalne i ubedljive pobede, a samo jedni izgubljeni izbori brzo bi izazvali rušenje čitavog sistema vlasti SNS-a u celoj Srbiji. "Prvi takvi izbori su u nedelju, 4. marta, kada će Beograđani imati najveću priliku od 2012. godine da promene pogubnu i nakaradnu vlast", rekao je Jeremić. Glumac Sergej Trifunović rekao je da mladi ljudi danas "prihvataju kao realnost" da kao uslov za zaposlenje ili drugu vrstu koristi obezbede da članovi njihovih porodica daju glas SNS-u. "To nije moja realnost i to moramo da promenimo", rekao je Trifunović. Glumac Nikola Đuričko rekao je da nema nikakve lične koristi od političkog angažmana i da se angažovao jer smatra da je "neizdrživo loša" i da su potrebne hitne promene kako bi se čitavo društvo oslobodilo i krenulo napred.

BONUS VIDEO: Đorđo Žujović, Espreso intervju

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.