Tomić: Poboljšan ekonomski status žena u društvu
Dame su razgovarale o žesnkom preduzetništvu, Foto: Marina Lopičić

beogradski izbori 2018.

Tomić: Poboljšan ekonomski status žena u društvu

Prema rečima Filipovski, više od 70 odstio žena podržava listu "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd!", jer vide da je upravo uz podršku predsednika Vučića mnogo toga promenjeno

Objavljeno:

Članica Predsedništva SNS Aleksandra Tomić i Članice Glavnog odbora te stranke Andrea Radulović i Dubravka Filipovski razgovarale su večeras o ženskom preduzetništvu, sa sugrađankama na Zvezdari i navele da je važno da se 4. marta da podrška listi "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd" jer je to podrška napretku žena u društvu

"Inicijativa poslanica da se napravi ženska parlamentarna mreža je bila početak da se pokrenu određene stvari u društvu kada je u pitanju žensko preduzetništvo. Ekonomski status žena u društvu se zahvaljujući takvom zalaganju, i pomoći i podršci našeg predsednika Aleksandra Vučića, popravio", rekla je Tomić.

Prema rečima Filipovski, više od 70 odstio žena podržava listu "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd!", jer vide da je upravo uz podršku predsednika Vučića mnogo toga promenjeno.

"Kandidati nekih drugih lista su tokom ove kampanje pokazali da nemaju nikakav program, da im je jedina politika mržnja prema Vučiću i SNS, zato je važno da 4. marta izađemo u što većem broju i da nedvosmisleno damo podršku politici modernizacije, razvoja i izgradnje koju nudi samo lista " Aleksandar Vučić- Zato što volimo Beograd!" istakla je Filipovski.

"Srpska napredna stranka je veliku pažnju posvetila upravo ženama i njihovom uključivanju u drusstveni i politički život, a kao rezultat toga nastala je i ženska odbornička mreža", navela je Radulović.

BONUS VIDEO:

Branko Ružić, Espreso intervju nedelje

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.