Stefanović: Okosnica naše politike briga o ljudima!
Stefanović o izborima, Foto: Beta

jasno i glasno

Stefanović: Okosnica naše politike briga o ljudima!

On je istakao da je važno uključivati najstarije sugrađane u društveni život, jer oni mogu pomoći da unapredimo bezbednost i komunalnu infrastrukturu

Objavljeno:

Predsednik beogradskog odbora SNS Nebojša Stefanović poručio je danas da je briga o ljudima okosnica politike liste "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd", a posebno je istakao značaj brige o penzionerima.

"Ono na šta je lista "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd!" ponosna je briga o ljudima, tu posebno smatram da je važna briga o penzionerima", rekao je Stefanović u Lazarevcu gde je razgovarao sa penzionerima.

Kako je rekao, najstariji sugrađani su u svom životnom veku učinili mnogo za Beograd, ali i celu Srbiju, i dodao da upravo penzioneri znanjem, iskustvom i energijom pomažu mlađim generacijam da shvate koliko je važno da se radi i bori za Beograd, kako bi naš grad bio bolji za život.

"Spremni smo da zajedno radimo u narednim godinama da bismo poboljšali položaj penzionera, da popravimo kvalitet njihovog života. Hoćemo da gradimo nove centre u kojima će moći da se okupljaju, da radimo sa udruženjima, da ih pitamo šta oni žele i sa njima obezbedimo ono što možemo za penzionere, kako bi njihov život bio kvalitetniji i bolji", istakao je Stefanović, a navedeno je u saopštenju.

On je istakao da je važno uključivati najstarije sugrađane u društveni život, jer oni mogu pomoći da unapredimo bezbednost i komunalnu infrastrukturu, jer su upravo oni to gradili i unapređivali tokom prethodnih godina.

"Važno nam je da briga o ljudima bude uvek okosnica naše politike i važno nam je da naša lista pokaže tu razliku u odnosu na druge liste koje su akcenat stavile na mržnju", zaključio je Stefanović.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.